[img]http://i.hizliresim.com/1j93m5.png" />
[/IMG]MAKALE FİYATLARI KAMPANYA DAHİLİNDE DEVAM EDECEK.
100 kelime -- 2 TL
150 kelime -- 2,5 TL
200 Kelime -- 4 TL
250 kelime -- 4,5 TL
300 kelime -- 5 TL
400 kelime -- 6,5 TL
500 kelime -- 9 TL
ve katları şeklindedir.
Siparişleriniz de teslim günü konusunda net bilgiler veriniz. Özellikle acil makale ihtiyacınızda bunu belirtirseniz sevinirim. Günlük girişler ile yapılacak işlemler sıra usulü teslim edilmektedir.
Daha önce çalışma yaptığım arkadaşlar ve toplu alım yapanlar kampanya fiyatları üzerinden hesaplama yapılacaktır. ödemeler peşin olarak alınacaktır.
REFERANSLARIM
İki sitem için makale yazımı konusunda anlaştık ve çok kısa sürede yazıları teslim etti, yazılar istediğim gibi herhangi bir cümle hatası yoktur. Güvenilir ve tavsiye edilir birisi
Makale İşi'nde yüksek referansa sahiptir. Referans desteğini ben veriyorum.
başarılı makaleci
Hızlı ve kaliteli makale yazımı, hizmet alındı, memnun kalındı.
Hanımefendiden 3 adet taze temiz tanıtım yazısı yazdırıltı güzel de yazıyorlar gerçekten
9 farklı blog için 45 adet özgün ve seo uyumlu makale alınacak tir her makale 100 kelime için pm alabilir miyim
Kendisi ile daha önceden 100 den fazla makale almışlığım var. Kaliteli ve seo uyumlu on numara makaleler yazmaktadır. Yeni konuyu görünce yazı bırakayım istedim elimdekiler bitince tekrar çalışmaya başlıcaz abla...
İki sitem için makale yazımı konusunda anlaştık ve çok kısa sürede yazıları teslim etti, yazılar istediğim gibi herhangi bir cümle hatası yoktur. Güvenilir ve tavsiye edilir birisi
sipariş verildi , ödeme yapıldı. gayet ilgili bir arkadaş ve kalemi sağlam...
Arkadaştan iş alımı yapılmıştır. İlk makale geldi. Gayet başarılı bir makale. Alımlar devam edecek.
10 adet makale alındı makaleler kaliteli ve seo uyumlu tekrar çalışacağız teşekkürler.
Sitem için makale aldım.Kısa sürede harika bir iş çıkardı arkadaşımız.Gerçekten çok güzel yazıyor.Sürekli alım yapılacaktır
Teşekkür ederim. Arkadaş güvenilir ve işini zamanında titizlikle yapan biri.
20 adet makale siparişi verildi. Örnek makale gönderdi ve oldukça güzel. Çalışmalarımız devam edecek.
Ücret ödendi , teşekkür ederim ilginiz için
sorunsuz ve hızlı işlem için teşekkürler, yazılarda oldukça başarılı ;)
Kendisi ile ilk kez çalıştım, beklediğimden daha kaliteli yazılar gördüm. Çalışılması gereken bir büyüğümdür. Hayırlı işler diliyorum.
Herkese tavsiyemdir ben boşuna birini tavsiye etmem bilen bilir wmaracinda ticaretimle beni gerçektende işinde titiz bir arkadaşımız... ve çok ilgilidir 100 yada fazla makale almışımdır sorunsuz şekilde teslim etmiştir... Bu zamanda güvenilir temiz kişileri makalelerde bulmak zordur ama bu aradaşımız gerçektende temiz ve güvenilirdir...
10 makale sipariş verildi 5 tanesi hemen alındı son derece titiz bir çalışma yapılmış buradan kendisine teşşekür ederim.
makaleler eksiksiz teslim alındı,kalite tam istediğim gibi teşekkürler yazitör :)
60 adet makale hızlı bir şekilde teslim alındı hepsi güzel ve başarılı makaleler.
Ablam makale işinde gerçekten kaliteli iş çıkartıyor. 5 Adet 200 kelimelik sipariş verildi. :)
10 adet makale sipariş verilmiştir. Gayet ilgili davranıyor.
3 makale sipariş etmiştim. hızlı ve doyurucu sonuç aldım. teşekkürler
10 adet makale için ödeme yapıldı ve iş teslim alındı teşekkürler kendisine.
11 adet makalem zamanında ve beklentilerimi karşılar nitelikte ulaşmıştır.Tavsiye ederim.
60 adet makale hızlı bir şekilde teslim alındı hepsi güzel ve başarılı makaleler.
10 adet makale alındı. Hepsi gayet güzel, başarılı yazılar. Tavsiye ediyorum...
Ayrıca 100 adet makale daha almak için görüşeceğim.
3 makale sipariş etmiştim. hızlı ve doyurucu sonuç aldım. teşekkürler
Ablam makale işinde gerçekten kaliteli iş çıkartıyor. 5 Adet 200 kelimelik sipariş verildi. :)
20 adete yakın makale gününde teslim alındı gerçekten çok güzel yazılmış elinize sağlık.makale siparişlerinin devamıda verildi
11 adet makalem zamanında ve beklentilerimi karşılar nitelikte ulaşmıştır.Tavsiye ederim.
10 adet makale alındı. Hepsi gayet güzel, başarılı yazılar. Tavsiye ediyorum...
Yine bir makale çalışmamızı birlikte yaptık, gerçekten akıcı bir dil kullanılıyor ve profesyonel derecede yazılıyor yazılar. Devamlı çalışmak dileği ile.
Hızlı teslimat yaptı ve harika makale olmuş. Gerçekten elinize sağlık hocam :)
Çok teşekkür ediyorum kısa sürede teslim aldım profesyonel bir şekilde yazımı mevcuttur.
kendisine 6 tane makale yazdırdım ve çok memnun oldum kendisi ile ilerleyen zamanlarda tekrar çalışacağız.
3 tane makale satın aldım ertesi akşam tüm makaleler hazırdı. Sıfır imla hatası sıfır hata. Tavsiye ederim.
İşlem kusursuz ve bir o kadar da hızlı, ödeme yapıldı.
tanıtım yazısı alındı hızlı güvenilir bir satıcı teşekkürler
kesinlikle harika bir iş çıkarttı tebrikler.
elinize sağlık
elinize sağlık
Gerçekten makaleler özenle ve tam istediğimiz gibi yazıldı. Teşekkür ediyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim...
makaleler çok güzel özenli bir anlatım ile yazılmış ben 25 adet makale aldım ben bile bu sektörde olmama ragmen bu kadar iyi anlatamazdım sanırım teşekkürler tekrar.
Merhaba tekrardan makale alınacak uygunsanız?
Ek Olarak: 16 adet makale siparişi verildi. Teslimat yapıldı. Gayet başarılı bir iş çıkarttı arkadaş daha öncede çalışmıştık yine çalışmaya devam edeceğiz.
Ek Olarak: 16 adet makale siparişi verildi. Teslimat yapıldı. Gayet başarılı bir iş çıkarttı arkadaş daha öncede çalışmıştık yine çalışmaya devam edeceğiz.
Güvenilir temiz ve sağlam iş. 7 adet makale alındı tesekkurler.
5 adet makale yazdırıldı. Oldukça ilgili bir kişi ve makaleler gerçekten profesyonel. Tavsiye ediyorum arkadaşlar. Daha bir çok makale işi için anlaşmayı düşünüyorum kendisiyle.
Kusursuzluk ve Mükemmellik bir arada tavsiye ediyorum
kendisi ile tekrar tekrar çalıştım ve ileride sürekli olarak çalışacağız, kendisi makale yazma konusunda çok başarılı kendisine teşekkür ederim.
4 adet makale son derece profesyonel ve başarılı bir şekilde elime ulaştı. Yakın zamanda tekrardan yüklü miktarda makale alımı yapacağım kendisinden. İyi çalışmalar kolay gelsin.
Yine bir makale çalışmamızı birlikte yaptık, gerçekten akıcı bir dil kullanılıyor ve profesyonel derecede yazılıyor yazılar. Devamlı çalışmak dileği ile.
Hızlı teslimat yaptı ve harika makale olmuş. Gerçekten elinize sağlık hocam :)
Çok teşekkür ediyorum kısa sürede teslim aldım profesyonel bir şekilde yazımı mevcuttur.