[img]http://i.hizliresim.com/1j93m5.png" />
MAKALE FİYATLARI KAMPANYA DAHİLİNDE DEVAM EDECEK.
100 kelime -- 2 TL
150 kelime -- 2,5 TL
200 Kelime -- 4 TL
250 kelime -- 4,5 TL
300 kelime -- 5 TL
400 kelime -- 6,5 TL
500 kelime -- 9 TL
ve katları şeklindedir.
Siparişleriniz de teslim günü konusunda net bilgiler veriniz. Özellikle acil makale ihtiyacınızda bunu belirtirseniz sevinirim. Günlük girişler ile yapılacak işlemler sıra usulü teslim edilmektedir.
Daha önce çalışma yaptığım arkadaşlar ve toplu alım yapanlar kampanya fiyatları üzerinden hesaplama yapılacaktır. ödemeler peşin olarak alınacaktır.
REFERANSLARIM
seocutasarim adlı üyeden alıntı
Hızlı ve kaliteli makale yazımı, hizmet alındı, memnun kalındı.heavenpatrol adlı üyeden alıntı
Kendisi ile daha önceden 100 den fazla makale almışlığım var. Kaliteli ve seo uyumlu on numara makaleler yazmaktadır. Yeni konuyu görünce yazı bırakayım istedim elimdekiler bitince tekrar çalışmaya başlıcaz abla...techandworld adlı üyeden alıntı
Herkese tavsiyemdir ben boşuna birini tavsiye etmem bilen bilir wmaracinda ticaretimle beni gerçektende işinde titiz bir arkadaşımız... ve çok ilgilidir 100 yada fazla makale almışımdır sorunsuz şekilde teslim etmiştir... Bu zamanda güvenilir temiz kişileri makalelerde bulmak zordur ama bu aradaşımız gerçektende temiz ve güvenilirdir...Ayrıca 100 adet makale daha almak için görüşeceğim.
Opencart Soft adlı üyeden alıntı
20 adete yakın makale gününde teslim alındı gerçekten çok güzel yazılmış elinize sağlık.makale siparişlerinin devamıda verildiAyrıca 100 adet makale daha almak için görüşeceğim.
ozkanyilmaz adlı üyeden alıntı
3 tane makale satın aldım ertesi akşam tüm makaleler hazırdı. Sıfır imla hatası sıfır hata. Tavsiye ederim.Ek Olarak: 16 adet makale siparişi verildi. Teslimat yapıldı. Gayet başarılı bir iş çıkarttı arkadaş daha öncede çalışmıştık yine çalışmaya devam edeceğiz.
TeknolojiBayragi adlı üyeden alıntı
Kusursuzluk ve Mükemmellik bir arada tavsiye ediyorum