Size sunulan özelliklerin 10'da birini kullandığınızı varsayarak batacağını sanmıyorum, telefona gelen her özellik bataryanın daha kısa sürede tükenmesine sebep oluyor. Şarj %10'a gelince tüm özellikleri kapatınca symbian telefondan farkı kalmıyor hiç bir cihazın. Ve belli bir süre sonra şarj daha çok gitsin diye özellikleri sürekli kapalı tutuyorsunuz bu bir gerçek.
Apple fanboy değilim, WindowsPhone işletim sisteminide takdir ediyorum ancak ne olursa olsun Android bu şekilde giderse trilyon da satsa benim için bir anlamı yok. Hala işletim sistemi kararlı değil, o güzelim Samsung amiral gemileri gün geliyor dandik bir oyunu açamayacak duruma düşüyor. Teknoloji sayesinde daha da sabırsızlanan insanlar oluştuğu sürece Android cephesi 1-0 yenik durumda kalacak, şayet kendini geliştirmezse. Ve şunu da unutmamak gerekiyor iOs ve WP sayesinde her oyunu her uygulamayı açmak için 3GB ram 5GB ram olması gerekmiyormuş bunu öğrenmiş oldu insanlar, Lumia 620'nin açtığı Asphalt 8 oyununu hangi telefonlar açıyor Android işletim sistemine sahip ?