Merhaba arkadaşlar sizden bi ricam olacak aşagıda gördüğünüz resim de sitemdeki reklam alanları var fakat google adsense aldım ve reklam kodu eklemem gerekiyor nasıl yapabilirim yardımcı olacak varmı ?
o panelden reklam ekleyemezssiniz ekleseniz bile sadece resim olarak eklersiniz. Istediginiz reklami eklemek icin htlm kod yuvasi olmak zorunda. Basit bir yol onereyim sitenizde kullandiginiz temanin ust kisim kodlarinin arasina ekileyebilirsinizsiniz yada bilesenlerden metin bilesenini secip kodu icine ekleyebilirsiniz sitenizin yan bolumunde gozukebilir.
o panelden reklam ekleyemezssiniz ekleseniz bile sadece resim olarak eklersiniz.
Istediginiz reklami eklemek icin htlm kod yuvasi olmak zorunda.
Basit bir yol onereyim sitenizde kullandiginiz temanin ust kisim kodlarinin arasina ekileyebilirsinizsiniz yada bilesenlerden metin bilesenini secip kodu icine ekleyebilirsiniz sitenizin yan bolumunde gozukebilir.
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim olmuyor söylediğiniz gibi ben bunu normal kod şekline cevirebilirmiyim ve ya cevirebilecek bir arkadaş varmı diye açmıştım konuyu