Sorunu internette ingilizce olarak aratırsanız bir çok konu açıldığını görebilirsiniz. Wordpress forumlarında plugin bölümlerinede açılmış konular var. Genelde çözüm önerisi tüm eklentileri deactive edip default temaya döndükten sonra tek tek aktif ederek hangisinin sorunlu olduğunu bulmak. Çözüm isteyen arkadaşlar bir denesin çözemezlerse başka şeyler arayalım.

YesilAski adlı üyeden alıntı

Temayla alakasını anlayamadım? Wordpress'in içerik yönetici panelinden bahsediyor arkadaşlar.

Bende de buna benzer sorunlar var. Yandex kullanıyordum şuan chrome kullanıyorum bu nedenle.

Temaların admin kısmına dokunamadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Tema paneli yaparken bir çok şeyle oynanmış olabilir.

Almina adlı üyeden alıntı

Arkadaş kaliteden falan bahsedip kendini övmeye çalışınca ben cevap verme gereği duymamıştım ama siz yazmışsınız :)
Chrome'da sorun yaşıyorum ben de, aslında sorun tarayıcı tabanlı da değil, genel bir problem; ve şimdiye kadar hiç bir WordPress güncellemesinde sorun yaşamazken bunda yaşamamız ve bunu aktarmamız neden tuhaf geldi arkadaşlara ben onu da çok anlamadım aslında.
Yanıtım sizin cevabınızı alıntı yaparak oldu, ama sizle alakalı değil, genel bir yanıttı, bunu da belirteyim

Kendimi övmek gibi bir çabam yok öyle olsa kendi yaptığım temalardan bahsederdim. Sadece bir tavsiye sık güncellenen bilindik tema ve pluginleri kullanmak genelde kaliteli kullanmak demektir, böyle kullanırsanız sorun çıkmıyor.