lostyazilim
tr.link

Bbpress için birkaç öneri

5 Mesajlar 991 Okunma
acebozum
tr.link

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
Merhabalar arkadaşlar. FIFA15 üzerine bir wordpress sitem var bugünlerde aşırı yoğunluk var Demonun çıkmasıyla beraber. Günde 70-80 ziyaretçi ortalaması olan siteye dünden beridir 1.500 kişi girdi. Haliyle sitede kullanıcıların daha çok vakit geçirmesi için forumu daha kullanışlı hale getirmem lazım.

Sizlerden tecrübeli olanlarınız çoktur, bu güzel kardeşinize işe yarayacak en azından vbulletin ayarına getirecek önerileri olanlar fikirlerini paylaşırsa çok büyük sevap işler :)

Forum sayfası bu : http://fifa15.tk/forum/

Gördüğünüz üzere kategoriler dışında bomboş. Görünüşü bile sıkıyor adamı. Şöyle en üste burdaki gibi son konular v.s eklentisi olsa, forum kategorilerinin yanında yeni mesaj var iconları fln olsa yeter zaten bana.

elektronikssl
webimgo

sanalbakteri sanalbakteri delphinium Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
BBpress dışında birçok forum eklentisi var. vBulletin'e de benzeyen var. Araştırın isterseniz. Olmadı bir MyBB kurarsınız. :)
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

sanalbakteri adlı üyeden alıntı

BBpress dışında birçok forum eklentisi var. vBulletin'e de benzeyen var. Araştırın isterseniz. Olmadı bir MyBB kurarsınız. :)

hocam yol yakınken forumu komple değiştirebilirim :) vbulletin kuracaktım entegre sıkıntısı fln olur diye yanaşmadım. Şu vbulletine benziyen forum eklentisinin ve diğerlerinin adını yazabilir misiniz hocam ? Bir inceliyeyim aklıma yatanı kurarım zaten.

sanalbakteri sanalbakteri delphinium Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

halilyc adlı üyeden alıntı

hocam yol yakınken forumu komple değiştirebilirim :) vbulletin kuracaktım entegre sıkıntısı fln olur diye yanaşmadım. Şu vbulletine benziyen forum eklentisinin ve diğerlerinin adını yazabilir misiniz hocam ? Bir inceliyeyim aklıma yatanı kurarım zaten.

Hocam bir ara araştırmıştım ama şimdi aklımda isim yok. SimplePress olabilir herhalde ismi. Pek de güvenme bence. Güvenlik açığı olabilir diye yazılar okumuştum. Bbpress direkt WP'nin yapımcısının geliştirici olduğu bir eklenti. Belki vardır bbpress temaları.
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

sanalbakteri adlı üyeden alıntı

Hocam bir ara araştırmıştım ama şimdi aklımda isim yok. SimplePress olabilir herhalde ismi. Pek de güvenme bence. Güvenlik açığı olabilir diye yazılar okumuştum. Bbpress direkt WP'nin yapımcısının geliştirici olduğu bir eklenti. Belki vardır bbpress temaları.

bi araştırayım hocam çok teşekkür ederim :)
sanalbakteri

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al