wSelamlar olsun gececilere,

Bugün epey şey geçti başımdan ama burası bir webmaster sitesi olduğundan bu konuyla ilgili olanları biraz özetliyeyim.

Esra-Ceyda Bildirisi (gereksiz aslında ama neyse)
Esra Ceyda Ersoy'un kendi sitelerini açtıklarını gördüm (esraceydaersoy.com-not: adult siteye benziyor ya :p). Daha öncede yayındamıydı bilmiyorum ama Godaddy'den bir domain almışlar bu hatunlara da SadeceHosting kucak açıvermiş. :D Alexayı zorlamaya başlamışlar sanki. Bu arada aldığım önemli duyumlara göre twitpic.com bu hanımlar yüzünden engellenme riski taşıyormuş. Denizli'den biri fotoğrafların ahlak dışı ve gençleri özendirici, ahlaka aykırı ve kötü teşvik gerekçesiyle dava açmış(-ş). Daha öncede bir çok isim twitter konusu üzerine btk'ya şikayet göndermiş, geri çevirilmiş. Twitter'ı değil ama twitpic'i yakın zamanda engelleyebilirlermiş.

Gittigidiyor Bildirisi
Bir arkadaşımın kadın konulu web sitesinde gittigidiyor denemeye başladık. "Kadın Aksesuar, Kadın Giyim, Kadın Ayakkabı" ürün grubunda inanılmaz tıklamaları ölçümledik. Referans site yazarkafe.com üzerinden gelen kullanıcıların %80'i yazı içine yerleştirilen bu reklamlara tıklıyor. İhtiyacı olana duyurulur.

Bunun dışında uzun zaman önce tüm web sitelerimden adsense'yi kaldırıp yine gittigidiyor ekledim. Yazı başına yerleştirilen 460x250 boyutlarında reklam en iyi sonuçları verdi. Genel web siteleri olduğundan ürün grubunda Cep Telefonları, Beyaz Eşya seçimi yaptım. Tıklama çok fahiş olmasada su götürür cinsten.

Ek olarak gittigidiyor reklamlarından siteye yönlenen affiliate bağlantıları çok yavaş. Ziyaretçileri kaçırır tarzda. Geç açılıyor bilerek mi yapıyorlar bilmem! :rolleyes:

En özeti: hayat çok güzel ya :p

Siz neler yapıyorsunuz Gececilerr :D