-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba, oyunlarla aram iyi olduğu için oyun sektöründe ilerlemeyi düşünüyorum. Oyun videolarının toplanacağı bir site açmak ve düzenli olarak oyun videoları paylaşmak istiyorum. Yeni çıkan oyun tanıtımlarının videoları, e-spor oyunlarındaki güzel oyunlar, oyunların oynayış videoları vs. sizce tutma ihtimali olur mu?(videolar kendi sunucumda barınmayacak youtube, dailymotion, izlesene gibi sitelerden alınacak)
ThemeLove
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
milliyet, haber7 gibi sitelerin bile oyun siteleri varsa bu işte ekmek vardır. ama yaşın gençse oyun yazmaya eğilmeni öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
yüzlerce var tutarmı pek sanmıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
bu videoları kullanıcıya nasıl ulaştırmayı düşünüyorsun?kullanıcıya ulaştırma yolunda düşündüğün şeyler varsa başarılı olabilirsin.ama onun dışında zor.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
''Bir daha kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme , benim bile . Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın ,onu korumalısın.İnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler.Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma. Git ve al , o kadar.'' (Umudunu Kaybetme - Will Smith)
Demem o ki sen yapmak istedikten sonra her türlü yapar, tutturur, kazanırsın.
Yeterki mücadele et, en iyisini yapmaya zorla, elinden geleni ardına koyma gerisi zaten gelecektir.
Her zaman söylenen 2 şey var. Sabır ve istikrar ama sen gerçekten gönülden istemedikten sonra bunların söylenmesinin hiçbir anlamı yok inanki :)
Umarım anlatabilmişimdir, iyi forumlar, iyi çalışmalar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.