Yaptım kardeşler nerdeyse bu forumdaki bütün hızlandırma yöntemlerini denedim. hızlanmıyor tek çare hostingi değiştirmek gibi görünüyor. Temayı en wordpress kurulumunda gelen temaya çevirip bütün eklentileri devre dışı bırakıyorum ama yine nafile. İyi sorunsuz bir hosting önerecek var mı?

Ek Olarak:

balporsugu adlı üyeden alıntı

bende isimtescil kullanıyorum fakat sınırsız bayi paketini kullanıyorum 2 bine yakın para verdim.daha önce ucuz hosting kullanıyordum bu 600 liralık bi paketleri var onu kullanıyordum sitelerimde sıkıntılar oluyordu siteye erişimde hatalar alıyordum bu pakete geçtiğimde telefonda yetkili ile görüştüm ve bana direk olarak aktarmadı fakat açıkca ima etti; hosting paketlerine göre bant genişliğini server yoğunluğunu ayarladıklarını ucuz paketlerde verimin bu yüzden düşük olduğunu iletti.şimdi memnunum paketimden ama şöyle birşey var onlardan önce kendi sitenizi kontrol etmenizi tavsiye ederim.birde wordpressden anlamıyorum fakat ekleyebilirseniz bir yandex metrica veya google analiz yükleyip siteye erişimi kontrol edin derim.ben yandex kullanmıştım erişim sorunumu ordan çözmüştüm.onların botları yarım saatte bir siteyi ziyaret edip rapor bırakıyor.eğer sorun gözüküyorsa mail atıyorlar.


Yandex metrica kullanıyorum günde en az 10 mesaj alıyorum " Şu anda siteye erişimde sorunlar yaşanıyor" diye başlayıp sorunun sunucuların yavaşlığından veya yoğunluğundan kaynaklanıyor diye. isimtescil ne olacak müşteri çoğaldıkça kalite düşüyor.