-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Veriler ancak gün içerisinde kendine gelir. Aslında Google daha hızlı olduğunu iddia ediyor ama ilk eklemede o iş öyle olmuyor ;) Neyse, Yandex Metrica analytics'ten farklıdır. Kod gizli olmadığı için bunu ya sitenin en altına yani footer.php dosyasına daha önce anlattığım şekilde ama bu defa istediğin herhangi bir yere veya araç çubuklarında yani sol ve sağ barlarda gözükmesini istiyorsan, yönetim bölümününde (admin paneli) Görünüm > Bileşenler altında sağda gördüğün kenar çubuklarından birisinin altına soldaki METİN (Altında; seçime bağlı metin ya da HTML yazan) alanını fare ile tutup araç çubuğuna bıraktıktan sonra, artık oluşturduğun metin alanında başlık bölümünün altına kodu ekleyerek yapabilirsin.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Fakat sağ alta footer bileşenlerine ekledim. Yine görünmez olsu metrica. Yandex'tende onaylama gelmedi kodda hata diye. İlginç. Bi daha deneyeyim o zaman.
tiwaly
NodeJS / PHP / NoSQL
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
i** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Nacizane bir tavsiye olarak; yeni açılmış sitelere google analytics eklemeyin. 1-2 ay yandex metrika yada sayyaç kullanın. Az çok hitinizin çoğaldığını gördükten sonra google analytic e geçin. Etkisini görürsünüz.
tiwaly
NodeJS / PHP / NoSQL
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
i** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Düşündüğünüzün tam aksine indexi yavaşlattığını düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorunun hallolduğuna sevindik. Ayrıca benzer durumlarla karşılaşacak Wordpress kullanıcıları için de şunu tavsiye edebilirim. Tek tıkla bir Google Analytics eklentisini yükleyip (bir kaç tane var, tavsiyem Google Analytics by Yoast) sorunu böyle de çözebilirler.
BlogDoktoru.com