1- Logonuzu değiştirmenizi tavsiye ederim, site içerikleri gibi daha ciddi bir logo olmalı bana göre.
2- Bölüm tanıtımları ile taban puanlarını ayrı ayrı yazmanız daha iyi olur düşüncesindeyim. Konu içerisinde diğerine bağlantı verebilirsiniz.
3- Derdinizi anlatın kısmından ziyade bir soru-cevap bölümü oluşturarak ailelerin endişeleri ve öğrencilerin meraklarını yanıtlayacak bir bölüm açın. Rehberlik servisi mantığı.
4- Tema gerçekten çok güzel ancak ben değiştirmeniz taraftarıyım. Anasayfada bir çok bölüm görünmeli. İnsanlar bir içeriği okurken veya anasayfayı incelerken gözü başka bir şeye takılmalı ki site içerisinde dolaşım artsın ve daha akılda kalıcı olsun.
5- Site içerisinde kategorileri göremedim. İlgi çekici başlıklara sahip kategoriler açarak insanların dikkatlerini çekmelisiniz.
Bunlar benim naçizane tavsiyelerim. :)
2- Bölüm tanıtımları ile taban puanlarını ayrı ayrı yazmanız daha iyi olur düşüncesindeyim. Konu içerisinde diğerine bağlantı verebilirsiniz.
3- Derdinizi anlatın kısmından ziyade bir soru-cevap bölümü oluşturarak ailelerin endişeleri ve öğrencilerin meraklarını yanıtlayacak bir bölüm açın. Rehberlik servisi mantığı.
4- Tema gerçekten çok güzel ancak ben değiştirmeniz taraftarıyım. Anasayfada bir çok bölüm görünmeli. İnsanlar bir içeriği okurken veya anasayfayı incelerken gözü başka bir şeye takılmalı ki site içerisinde dolaşım artsın ve daha akılda kalıcı olsun.
5- Site içerisinde kategorileri göremedim. İlgi çekici başlıklara sahip kategoriler açarak insanların dikkatlerini çekmelisiniz.
Bunlar benim naçizane tavsiyelerim. :)
Teşekkürler beklediğim yorumlardan birisi buydu :D Logoyu daha yeni değiştirdim konu ciddi ama biraz tebessüm ettiren logo olsun dedim.
Hedeflediğim kelime taban puanları olduğu için bir bölümün taban puanlarını paylaşınca sadece puan paylaşmakla google 'da yükselinmiyor kolay kolay o yüzden o bölümün puanlarının yanında tanıtımını da aynı yazıda paylaşıyorum ki zengin içerik olsun.
derdinizi anlatın kısmına soru-cevap scripti alıcam. daha önce ücretsizler vardı ama tatmin etmedi. o yüzden ya olacaksa paralı olsun yada hiç olmasın dedim :D parayı denkleştirince soru-cevap scripti hazır olacak.
Temayı değiştirme fikrine pek katılmıyorum ama ana sayfada birçok bölüm görünmeli fikrine katılıyorum. Zaten onun için çabalıyorum sağ ve soldaki boşluklara popüler yazılar / dikkat çeken kategoriler falan ekleyeceğim :)
Kategorilerin hepsi üst menüde :D
Ek Olarak:
Güzel makaleler var. Mobilden girdim. Responsive temaya sahip. Tebrik eder, başarılar dilerim. Bu site iş yapar.
Teşekkürler :) Responsive evet.