-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creator
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar elimde vipoyun,vipfilm,vipdizi,vipindir,vipvideo.co var Bunlardan vipoyun, vipfilm, vipindir'i kullanmak istiyorum.
Tasarım ve renkler olarak birbirlerine benzeyecek(andıracak). Scriptleri yazdırdım vs. hoş güzel yaptım siteleri. Tek korkum .co domainin arama motorlarındaki yeri diğerleriyle aynı mı?
.co domainlerin TLD olduğunu .com,.net,.org ile aynı eş değerde olduğunu söyleyenler var, .co'nun Kolombiya domaini olduğunu söyleyende.
Sizce bu domainlerden vazgeçip yeni bir dizi mi oluşturmalıyım devam mı etmeliyim?
Sorularıma bu konuda tecrübeli kişilerden yanıt bekliyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
pek bilgim yok ama işini güzel yaparsan tutulursun domain isim sadace .co da diğerleri gibi eş değerdir bence
örn. yakala .co sosyalmeya .co gibi tutulmuş siteler var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site açma fikriniz hakkında bir yorumda bulunamam ama
.co bir TLD değil, ccTLD'dir ve söylediğiniz gibi Kolombiya'nın uzantısıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
GccTLD uzantıdır .CO. Arama motoru açısından herhangi bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Projelerinizde .co domainler kullanabilirsiniz. Ancak al sat için şuan piyasası yok gibi bir şey.
Diğer GccTLD uzantılar: /.ad), (.as), (.bz), (.cc), (.cd), (.co), (.dj), (.fm), (.io), (.la), (.me), (.ms), (.nu), (.sc), (.sr), (.su), (.tv), (.tk), (.ws)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
.co .net .com arasında hiçbir fark yok. Eğer kalileti ve özgün içerik ile güncelliği devam ettirirsen hiçbir engel yok önünde. Farklı fikirler savunan arkadaşlar da olabilir :D saygı duyarım
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.sefikselli.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
sırf bu sorun yüzünden com.tr aldım neyin hesabındasınız :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web ve Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Merhaba, benim bilgim yok ama şunu söylemek istedim, bence bir web sitesini domainden çok içeriği ön plana çıkarır. Ben sizin sitenize şans eseri bir yerden girmiş olsam, eğer içeriği beğenirsem hemen sık kullanılanlara eklerim zaten. Domain ile pek ilgilenmem. Elbette domaine dikkat edenlerde vardır, ama dediğim gibi sizin sitenizde içerikler kullanıcıya hoş gelmeli ki yeri geldiğinde kullanıcılar domaini ezberleyip araç çubuğuna yazarak girmeliler diye düşünüyorum :)
3A Creative /// Dijital Hizmetler ve Danışmanlık