netbozum
tr.link

TürkDizin Gelişmeleri

3 Mesajlar 1.064 Okunma
acebozum
tr.link

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Yakın bir zamanda genç girişimciler tarafından kurulan ve kesinlikle kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan TürkDizin hakkında tanıtım amaçlı açmış olduğumuz Wmaracı'ndaki konumuzda TürkDizin'i tanımış olduk.

TürkDizin, sizlerin ve internet aleminin başta bilinçli, tecrübeli kullanıcıları ve girişimciler tarafından tekrar ele alınıp daha da iyileştirilmeye çalışıldı.

TürkDizin'de hem ülkemiz adına iyi bir girişim ortaya çıkarmak hemde internet sirkülasyonunda kaliteli web adresleri yakalamak ana amacımız ancak biz daha premium daha destekleyici şeyler yapmak istiyoruz.

Ekibimizle bir süredir düşünmekteyiz, TürkDizin.org bağımsız Türkçe Dizini olarak dizine katılan sitelere daha çok destek vereceğiz, bu maddi anlamda destekleyici programlardan danışma, ihtiyaç giderme servislerine kadar ilerleyecek, ana amaç Türkiye'de web kalitesini artırmak ve global boyuta yükseltmek.

Pek yakın zamanda dizin üyeleri için özel destek paneli gibi eklentilerde bulunulacaktır.

Destekçilerimize çok teşekkür ederiz, hergün daha iyiye...

TurkDizin.org

Geliştirme Ekibi
SeoHit

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

SeoHit SeoHit Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisyar Programcılığı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam projeniz çok başarılı gidiyor gerçekten işini doğru yapan insanlar gördükçe mutlu oluyorum ben sizlere teşekkür ederim.

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

SeoHit adlı üyeden alıntı

Hocam projeniz çok başarılı gidiyor gerçekten işini doğru yapan insanlar gördükçe mutlu oluyorum ben sizlere teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederiz, herkesin destekleriyle daha da güzelleşiyor. TurkDizin her zaman Türkiye'ye ait olacak hepimize ait olacak hepimizin desteğiyle.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al