minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Google reklamları asla bırakılmaz hocam. Günlük 10 K Google ile tahmini 3000 TL kazanırsınız -kesin bir şey söylemiyorum kesinlikle, sadece bir tahmin-...

Sponsor olarak da bir fikrim yok ancak genelde onların sizi bulduğunu biliyorum, siz onları kolay kolay bulamıyorsunuz. Siteniz Google Politikalarına uygun değil mi hocam? O yüzden mi Google kullanmıyorsunuz?

sanırım google benim politikalarıma uymuyor :)

google sizi banladı mı açık seçik neden banladığını yazmaya cücüğü yetmediği için neden banlandığımızı da anlayamıyoruz. oysa bizim tarafımızda herşey yolunda ve legal.

google ın burnu havada tavırları artık çoook kişiyi bezdirdi. olay şahıs olarak ben değilim aslında. web site sahiplerine gösterdiği bu acımasız ve genelleyici tavır. siteyi onaylıyor 2-3 gün geçmeden "üzüldüğünüzü biliyoruz ama..." diye başlayan ukela bi maille bir anda herşeyi bitiriyor. geri dönüşü de kapıyor.

google yokken biz vardık bu internet aleminde. google'ı yapan veledler vitaminken biz web sitesi yapıyoduk. kısa sürede buraya gelmeleri ve bu paraları kazanmaları webmaster arkadaşlar sayesinde oldu. şimdi "neden" bile demeye izin vermeden tokadı basıp kapıyı suratımıza kapıyolar. adwords için beşiktaşta bi ofisleri var. 212 ile başlayan bi numaraları var. ne zaman arasınız şak diye açıyolar telefonu. ama adsense için türkiyede konuşacak biri yok. yani google para almaya gelirken "abiciiiiim benim" diye karşılanıyosunuz ama para öderken adam tezgahı toplayıp kaçmış.