isoNehir adlı üyeden alıntı

Site yedekleri vs. sende mi ?

Site yedekleri bende değildi ama henüz yeni hallettim. En kısa zamanda host değiştirmek lazım.

Burak Dülgar adlı üyeden alıntı

W3 Total Cache veya WP Super Cache gibi cache eklentileri kullanarak cpu kullanımını hissedilir derecede indirebilirsin.

Yine aşağıdaki konuyuda bir bak derim:

>> http://wmaraci.com/forum/wordpress/wordpress-cpu-optimizasyonu-yardim-1718.html

Abi bunlardan Super Cache'yi kullanıyorum zaten. Ben öyle aman aman bir sorun yarattığını düşünmüyorum. %58 cpu. :) Bana mail atmışlar yazılımı düzenleyin diye. Gereksiz mailler kutusunda. Şimdi analytics'i kontrol ettim. Adamların problem yaptığı rakam 3K ve yukarda ki sihirli 58 rakamı. Ve bu rakamdan benim bugün ki adsense kazancım 4 dolar. Akşama kadar kapalı kaldı belki 5-6'ya katlayacaktı. Tamam sırf para değil ama itibar işide var sonuçta. O gelen hitler şimdi rakiplere gitti.

İlla ki tüketici mahkemesi şu bu tehdit edeceksin öyle işini görecekler. Allah akıl fikir versin. Başlık kapanabilir. Veya yarın akşam uzun uzun bu konu ile ilgili yaptıklarımızı paylaşabilirim. Dursun bir kenarda diye. Teşekkürler ilgi ve alakanıza.