lostyazilim
tr.link

Temaya Devamını Oku Butonu Nasıl Ekleyebilirim?

3 Mesajlar 920 Okunma
acebozum
tr.link

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,
WordPress tabanlı sitemin temasını değiştirdim. Ancak anasayfada yazıların tamamı yer alıyor. Belirli bir karaktere kadar gösterilip sonuna devamını oku butonunu nasıl ekleyebilirim? Bu işi yapan eklentiler var ama tema üzerinde yapılabilecek bir ayar varsa o şekilde yapmak istiyorum. Eski temamda kendisi belirli bir karakterden sonra sınırlanıyordu.

elektronikssl
webimgo

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
function.php dosyanızın içerisine ;

function new_excerpt_length($length) { return 50; }add_filter('excerpt_length', 'new_excerpt_length');function new_excerpt_more($more) { return '...'; }add_filter('excerpt_more', 'new_excerpt_more');

Ekleyin. Ve index.php yada göstermek istediğiniz yere ( İçerik kısmının geleceği yere )

Kodunu koyun.

Function dosyasına eklediğiniz koddaki
{ return 50; }50 sayısı karakter sayısıdır. Kaç karakter gözükmesini istiyorsanız ona göre ayarlayabilirsiniz.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

GokhanKara adlı üyeden alıntı

function.php dosyanızın içerisine ;

function new_excerpt_length($length) { return 50; }add_filter('excerpt_length', 'new_excerpt_length');function new_excerpt_more($more) { return '...'; }add_filter('excerpt_more', 'new_excerpt_more');

Ekleyin. Ve index.php yada göstermek istediğiniz yere ( İçerik kısmının geleceği yere )

Kodunu koyun.

Function dosyasına eklediğiniz koddaki
{ return 50; }50 sayısı karakter sayısıdır. Kaç karakter gözükmesini istiyorsanız ona göre ayarlayabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Birkaç sitede araştırmıştım böyle kod olarak ekleme yoktu. Eklenti de kurmak istemiyordum. Çok iyi oldu. :)
GokhanKara

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al