-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
kesinlikle wordpress derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu senin ilk deneyimin ve ayrintiyla ugrasmayip sadece yazmak istiyorsan Blogger. Hatta Tumblr oneririm sana. Cok hos temalari var ve hic kodlarla bogusmadan sadece yaziyorsun. Bir cok unlu bunu kullaniyor.
Ama isin teknik kisimlarina inmek, ugrasmak istiyorsan Wordpress oneririm. Wordpress son 2 yildir (yanlis hatirlamiyorsam) dunyanin en iyi blog uygulamasi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress Seo açısındanda üstündür :) Fakat Blogger'da Google'ın bir servisidir :) Göz önünde bulundurmak lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle wordpress, kurumsal bir site veya bir e-ticaret sitesi bile oluşturabilirsin..
ilansokagi.com | Ücretsiz İlan Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Wordpress ile kendini geliştireceğine inan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle işleyişi * öğrenme açısından blogger daha iyi elbette ama wordpress'e hakim olduktan sonra yapamayacağın şey yok. Sadece düşünmen ve azmetmen yeterli. Bu kadar iddialı konuşuyorum belki ama ben başlamadan aylarca araştırdım ettim. Gerçi hala eksik yanlarımızda var.
* İşleyiş derken sıfırdan başladığınızı düşünerek söyledim. Blogger ile WordPress elbette ayrı sistemler. Ama ilk defa bulaşacaksanız bu işlere blogger . :) Tabi kendi adıma söyleyeyim yine başlamamakta fayda var.
cyberrx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ardaşım sende benim gibi yenisin bu işte onun için tavsiyem wordpress olur sana.Neden dersen çok daha gelişmiş seçeneklere sahip,siteni geliştirmen için çeşitli eklentilerde dahil.Verilen eklentiler ile siteni daha kolay denetlemen mümkün.En azından bunlar benim fikirlerim çünkü birçok blog açtım ve hepsini deneme imkanım oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo Doğallıktır.
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Wordpress tabikide blogspotta hep aynı kalırız
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Wordpress'le başla bence kurulumu kullanımı vs vs kolay Blogger'i kullanmadıgım için birşey diyemiyecem. Ama wordpress baya güzel (: