Türkiye buna alışık zaten, İstanbul da her saatte her köşede, İzmir Alsancak Barlar sokağında, Konya'da gece 2-3 arası Zafer Meydanında fuhuş yapıyorlar. Alışığız
oralarda fuhuş yapan kadınlar da var.
bu durum karşısında Türkiyedeki tüm kadınların fuhuş yaptığını söylemek ne kadar doğru olur?
Ek Olarak:
Bir insan önce kendine saygı duymalı yakıştırmalıdır. Eşcinsellik kişilik meselesi diyelim. Kişiliğine, etrafında bu görüşte olan kişilere saygı duymak yine kişilik ile alakası bir durumdur.
Şahsen ben kişilik olarak ne kendime, ne çevreme, ne başkasına ve çevreme! Kısacası bir insana bunu yakıştıramıyorum saygı duyamıyorum.. Sadece diyorum Allah (c.c) Doğru yolu gösterir inşallah..
En başta Allah (c.c) yolunda doğru olan durumlarda ben inşallah hiç bir zaman doğru yoldan şaşmam, Allah (c.c) kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.
Yapılan görüşlere ve düşüncelere saygı gösteren arkadaşlar.. umarım yorumuma aynı şekilde saygı gösterirler. Bir insanın helali vardır birde haramı!
Belki yerinde olur belki olmaz bilemem ama! Aklıma 'Hz.Ali'nin Üzüm ve Şarap hikayesi' geldi..
Şahsen ben kişilik olarak ne kendime, ne çevreme, ne başkasına ve çevreme! Kısacası bir insana bunu yakıştıramıyorum saygı duyamıyorum.. Sadece diyorum Allah (c.c) Doğru yolu gösterir inşallah..
En başta Allah (c.c) yolunda doğru olan durumlarda ben inşallah hiç bir zaman doğru yoldan şaşmam, Allah (c.c) kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.
Yapılan görüşlere ve düşüncelere saygı gösteren arkadaşlar.. umarım yorumuma aynı şekilde saygı gösterirler. Bir insanın helali vardır birde haramı!
Belki yerinde olur belki olmaz bilemem ama! Aklıma 'Hz.Ali'nin Üzüm ve Şarap hikayesi' geldi..
lgbti'ler her yıl onur yürüyüşü düzenler
cinsel yönelimlerinden utanmadıkları, onur duydukları için
saygı duymasan saygı duymadığın kişilerden inançlarına ve sana saygı duyulmasını bekleme hakkın da ortadan doğal olarak kalkar
inançlarına ve kendine saygın varsa başkalarının inançlarına ve yaşam haklarına da saygı duymak zorundasın