lostyazilim
tr.link

Türkiye LGBTİ Birliği lgbti.org adı altında kuruldu

85 Mesajlar 13.540 Okunma
lstbozum
tr.link

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Türkiye buna alışık zaten, İstanbul da her saatte her köşede, İzmir Alsancak Barlar sokağında, Konya'da gece 2-3 arası Zafer Meydanında fuhuş yapıyorlar. Alışığız

oralarda fuhuş yapan kadınlar da var.
bu durum karşısında Türkiyedeki tüm kadınların fuhuş yaptığını söylemek ne kadar doğru olur?

Ek Olarak:

Tek Yazar adlı üyeden alıntı

Bir insan önce kendine saygı duymalı yakıştırmalıdır. Eşcinsellik kişilik meselesi diyelim. Kişiliğine, etrafında bu görüşte olan kişilere saygı duymak yine kişilik ile alakası bir durumdur.

Şahsen ben kişilik olarak ne kendime, ne çevreme, ne başkasına ve çevreme! Kısacası bir insana bunu yakıştıramıyorum saygı duyamıyorum.. Sadece diyorum Allah (c.c) Doğru yolu gösterir inşallah..

En başta Allah (c.c) yolunda doğru olan durumlarda ben inşallah hiç bir zaman doğru yoldan şaşmam, Allah (c.c) kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.

Yapılan görüşlere ve düşüncelere saygı gösteren arkadaşlar.. umarım yorumuma aynı şekilde saygı gösterirler. Bir insanın helali vardır birde haramı!

Belki yerinde olur belki olmaz bilemem ama! Aklıma 'Hz.Ali'nin Üzüm ve Şarap hikayesi' geldi..

lgbti'ler her yıl onur yürüyüşü düzenler
cinsel yönelimlerinden utanmadıkları, onur duydukları için
saygı duymasan saygı duymadığın kişilerden inançlarına ve sana saygı duyulmasını bekleme hakkın da ortadan doğal olarak kalkar
inançlarına ve kendine saygın varsa başkalarının inançlarına ve yaşam haklarına da saygı duymak zorundasın

wmaraci
reklam

sedat5453 sedat5453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

CankayaWebTasarim adlı üyeden alıntı

eşcinsellik cinsel bir yönelimdir hastalık değil
inançlarınıza göre hastalık olmadığını şu şekilde size ıspatlayabilirim
bir hastalık aynı anda hastalık hem de günah ve haram olamaz.
allah'tan gelen hiçbir hastalık günah ve haram olmadığı gibi eşcinsellik te hastalık değil.
hastalık olduğu farz edilse dahi haram ve günah kategorisine girmez.
bir yaratıcının insanları hasta olarak yarattıktan sonra onları cezalandıracak kadar zalim olduğunu düşünmüyorum
eşcinsellik doğuştan gelen bir yönelimdir.
bir insanın neden sarışın,esmer,uzun veya kısa boylu olduğunu, tatlı,ekşi'yi sevip sevmediğini,korku,sevgi ve nefretin nedenine yanıt bulduğunuz zaman eşcinselliğin de nedenini bulursunuz.

Peki hayvanlar ile cinsel ilişki kuranlar var. Eğer iki tarafta zevk alıyorsa bu da cinsel yönelim olmazmı? Sizin mantığınızla bu tür ilişkilerde cinsel yönelim sayilır ve meşru kabul edilmelidir, öylemi?
brk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

CankayaWebTasarim adlı üyeden alıntı

eşcinsellik cinsel bir yönelimdir hastalık değil
inançlarınıza göre hastalık olmadığını şu şekilde size ıspatlayabilirim
bir hastalık aynı anda hastalık hem de günah ve haram olamaz.
allah'tan gelen hiçbir hastalık günah ve haram olmadığı gibi eşcinsellik te hastalık değil.
hastalık olduğu farz edilse dahi haram ve günah kategorisine girmez.
bir yaratıcının insanları hasta olarak yarattıktan sonra onları cezalandıracak kadar zalim olduğunu düşünmüyorum
eşcinsellik doğuştan gelen bir yönelimdir.
bir insanın neden sarışın,esmer,uzun veya kısa boylu olduğunu, tatlı,ekşi'yi sevip sevmediğini,korku,sevgi ve nefretin nedenine yanıt bulduğunuz zaman eşcinselliğin de nedenini bulursunuz.

Geçenlerde bir haber vardı, birisi damacanaya tecavüz ederken yakalanmış. Bu da bir cinsel yönelimdir. Cinsel yonelimlere örnek vermek gerekirse bunun ucu açıktır, kapsamı geniştir. Eger siz her cinsel yönelimi meşru kabul ederseniz vay sizin halinize.
brk

kişi bu mesajı beğendi.

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
Konu saçma sapan yerlere gelmiş ki yorum yapan hiç kimse bu eş cinsel ortamında bulunmamış sadece uzaktan izleyip aa bunlar sevişiyor sokak ortasında aa bunlar fuhuş yapıyor diye damga basmış geri zihniyetli insanlar olmuşsunuz.Bu konuya din veya siyaset karıştırmak saçma ve salakça olur ben lezbiyen olup namazında niyazında olanda gördüm ki allah inancı olan bir insandı öncelikle gey veya lezbiyen olsun tanıştığım bir çok insanda samimiyetimize güvenerek sorduğum zaman küçüklükden beri böyleyim cevabı gelir buda demek oluyorki bunlar kendileri tercih etmiyor bir çok doktor bir çok mühendis belki görüştüğünüz doktorlar bile lezbiyen gey olabilir.

Bu onların ahlaksız oldukları anlamına gelmez bu onların başka bir tür oldukları anlamına gelmez hepsinin kendisine saygısı olduğu gibi onlara düzgün yaklaşan insanlarada saygıları vardır ki ben onların bulunduğu bir çok ortamda arkadaşlarımdan dolayı yer aldım ve hiç yadırganmadım benide arkadaşları gibi gördükler bana ne seviyesizce hareketlerde bulundular nede o yönde yaklaşımda

Herşeyin başında saygı duyulması gerekir , insanlar birbirlerine saygı duymazlarsa o insanlardan medeniyet o insanlardan insanlık beklenmez.
cwt

kişi bu mesajı beğendi.

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
wmaraci
wmaraci

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

Konu saçma sapan yerlere gelmiş ki yorum yapan hiç kimse bu eş cinsel ortamında bulunmamış sadece uzaktan izleyip aa bunlar sevişiyor sokak ortasında aa bunlar fuhuş yapıyor diye damga basmış geri zihniyetli insanlar olmuşsunuz.Bu konuya din veya siyaset karıştırmak saçma ve salakça olur ben lezbiyen olup namazında niyazında olanda gördüm ki allah inancı olan bir insandı öncelikle gey veya lezbiyen olsun tanıştığım bir çok insanda samimiyetimize güvenerek sorduğum zaman küçüklükden beri böyleyim cevabı gelir buda demek oluyorki bunlar kendileri tercih etmiyor bir çok doktor bir çok mühendis belki görüştüğünüz doktorlar bile lezbiyen gey olabilir.

Bu onların ahlaksız oldukları anlamına gelmez bu onların başka bir tür oldukları anlamına gelmez hepsinin kendisine saygısı olduğu gibi onlara düzgün yaklaşan insanlarada saygıları vardır ki ben onların bulunduğu bir çok ortamda arkadaşlarımdan dolayı yer aldım ve hiç yadırganmadım benide arkadaşları gibi gördükler bana ne seviyesizce hareketlerde bulundular nede o yönde yaklaşımda

Herşeyin başında saygı duyulması gerekir , insanlar birbirlerine saygı duymazlarsa o insanlardan medeniyet o insanlardan insanlık beklenmez.

Lezbiyen olup namazında niyazında olan arkadaşınıza aşağıdaki hadisleri söyleyin.

(Erkek erkeğin, kadın kadının avret yerine bakması, helal değildir.) [Abdurrezzak Eşiat-ül-lemeat]

(Kadının kadına yaklaşması [lezbiyenlik, safizm] zinadır.) [Taberani]

(Erkeğin kadına, kadının da erkeğe [şehvetle] bakması haramdır.) [Taberani]

(Erkeğin erkeğe, kadının kadına yaklaşması zinadır.) [Beyheki]

(Erkek erkekle, kadın kadınla [zaruretsiz] aynı yatakta yatamaz.) [İ.Ahmed]

(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinirse, ümmetim helak olur.) [Hakim, Beyheki]

(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmaz.) [Hatib]

(Erkek erkekle, kadın kadınla [çirkin iş için] beraber olamaz.) [Abdurrezzak]

(Ahir zamanda eşcinsel üç kısım olur: Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla, diğeri, tokalaşmak ve kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah bunlara lanet etsin! Eğer tevbe ederlerse, Allahü teâlâ tevbe edenin tevbesini kabul eder.) [Deylemi]

(Bir kişinin namazı, kendini fahşa ve münkerden [her türlü kötülükten] alıkoyamıyorsa, Allah’tan uzaklığı artar.) [Taberani]

Yukarıdaki hadisler Müslümanım deyip de lezbiyenliğe veya gayliğe veya bunlara normal bakan arkadaşların hepsi için.

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

Benimde zaten Atatürkçü olupta şeriat isteyen arkadaşlarım var :)
Bu ne saçma bir örnek oldu lezbiyen olupta namaz kılan arkadaşları varmış :)
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

Eşcinsel olupta namaz kılan bir insanın islamiyeti hiç bilmediği anlaşılır. Bunu örnek verende islamiyetten gram bilgi sahibi olmadığı anlaşılır.

Eşcinsellik ile ilgili ayetler

Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? (7/80)

"Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz." (7/81)

Kavminin cevabı: "Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış!" demekten başka olmadı. (7/82)

Kavmi ona doğru koşarak geldi; onlar daha önceden kötülükler işlemekteydiler. "Ey kavmim" dedi. "İşte benim kızlarım, bunlar sizler için daha temizdir. Artık Allah'tan korkun ve beni misafirim önünde küçük düşürmeyin. İçinizde hiç aklı başında olan (reşid) bir adam yok mu?" (11/78)

Dediler ki: "Andolsun, senin kızlarında bizim haktan bir şeyimiz (ilgimiz ve arzumuz) olmadığını sen de bilmişsindir. Bizim ne istediğimizi gerçekte sen biliyorsun." (11/79)

Şehir halkı birbirlerine müjdeler vererek geldi. (15/67)

(Lut onlara) "Bunlar benim konuğumdur, beni utandırıp-dillere düşürmeyin" dedi. (15/68)

"Allah'tan korkup-sakının ve beni küçük düşürmeyin." (15/69)

Dediler ki: "Biz seni 'herkes(in işin)e karışmaktan' alıkoymamış mıydık?" (15/70)

Dedi ki: "Eğer yapmak-istiyorsanız, işte bunlar, benim kızlarım." (15/71)

Ömrüne andolsun ki, onlar, sarhoşlukları içinde kör-sersemdiler. (15/72)

"Siz insanlardan (cinsel arzuyla) erkeklere mi gidiyorsunuz? (26/165)

"Rabbinizin sizler için yaratmış bulunduğu eşlerinizi bırakıyorsunuz. Hayır, siz sınırı çiğneyen bir kavimsiniz." (26/166)

Dediler ki: "Ey Lut, eğer (bu söylediklerine) bir son vermeyecek olursan, gerçekten (burdan) sürülüp çıkarılanlardan olacaksın. (26/167)

"Dedi ki: "Gerçekten ben, sizin bu yaptığınıza öfke ile karşı olanlardanım." (26/168)

"Siz gerçekten, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Hayır, siz (yaptığı şeyi) bilmeyen bir kavimsiniz." (27/55)

"Siz, (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız?" Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca: "Eğer doğru söylüyor isen, bize Allah'ın azabını getir" demek oldu. (29/29)
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
Din ile bakıyorsunuz her halta insanlık olarak bakmıyorsunuz dinimiz önce karşındakine saygı duy diyor peygamber efendimize eziyet eden lere peygamber efendimiz hiç bir kötülük yapmayıp allahtan düzelmelerini dilemiş sizin gibi suçlu bir bakış açısıyla bakmamış dini kendi içinizde yaşayın dışarda değil arkadaşlar sizin bu dediğinize göre o adam müslüman olmasın ozaman kız veya adam bu olayları biliyor ne kadar cahilce bakıyorsunuz yaşlarımız hemen hemen birbirine yakın ama kafalar çok farklı bu şuan daha iyi anlaşılıyor :)
cwt

kişi bu mesajı beğendi.

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Din ile bakıyorsunuz her halta insanlık olarak bakmıyorsunuz dinimiz önce karşındakine saygı duy diyor peygamber efendimize eziyet eden lere peygamber efendimiz hiç bir kötülük yapmayıp allahtan düzelmelerini dilemiş sizin gibi suçlu bir bakış açısıyla bakmamış dini kendi içinizde yaşayın dışarda değil arkadaşlar sizin bu dediğinize göre o adam müslüman olmasın ozaman kız veya adam bu olayları biliyor ne kadar cahilce bakıyorsunuz yaşlarımız hemen hemen birbirine yakın ama kafalar çok farklı bu şuan daha iyi anlaşılıyor :)

Yaşlarımız birbirine yakın değil, düşüncelerinize göre kafalarımız da birbirine hiç ama hiç yakın değil. Önce okuyun, Kuran okuyun, hadis okuyun sonra gelin tartışalım kardeşim.
sedat5453

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Yaşlarımız birbirine yakın değil, düşüncelerinize göre kafalarımız da birbirine hiç ama hiç yakın değil. Önce okuyun, Kuran okuyun, hadis okuyun sonra gelin tartışalım kardeşim.

Kuranla saygı duymanın benimsemenın ne alakası var allah insanlara sevgiyle yaklaşın dıyor ozaman senın okdugun kuranın hiç bir manası kalmıyor ?
cwt

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al