Zuperman adlı üyeden alıntı
Konu saçma sapan yerlere gelmiş ki yorum yapan hiç kimse bu eş cinsel ortamında bulunmamış sadece uzaktan izleyip aa bunlar sevişiyor sokak ortasında aa bunlar fuhuş yapıyor diye damga basmış geri zihniyetli insanlar olmuşsunuz.Bu konuya din veya siyaset karıştırmak saçma ve salakça olur ben lezbiyen olup namazında niyazında olanda gördüm ki allah inancı olan bir insandı öncelikle gey veya lezbiyen olsun tanıştığım bir çok insanda samimiyetimize güvenerek sorduğum zaman küçüklükden beri böyleyim cevabı gelir buda demek oluyorki bunlar kendileri tercih etmiyor bir çok doktor bir çok mühendis belki görüştüğünüz doktorlar bile lezbiyen gey olabilir.
Bu onların ahlaksız oldukları anlamına gelmez bu onların başka bir tür oldukları anlamına gelmez hepsinin kendisine saygısı olduğu gibi onlara düzgün yaklaşan insanlarada saygıları vardır ki ben onların bulunduğu bir çok ortamda arkadaşlarımdan dolayı yer aldım ve hiç yadırganmadım benide arkadaşları gibi gördükler bana ne seviyesizce hareketlerde bulundular nede o yönde yaklaşımda
Herşeyin başında saygı duyulması gerekir , insanlar birbirlerine saygı duymazlarsa o insanlardan medeniyet o insanlardan insanlık beklenmez.Eşcinsel olupta namaz kılan bir insanın islamiyeti hiç bilmediği anlaşılır. Bunu örnek verende islamiyetten gram bilgi sahibi olmadığı anlaşılır.
Eşcinsellik ile ilgili ayetler
Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? (7/80)
"Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz." (7/81)
Kavminin cevabı: "Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış!" demekten başka olmadı. (7/82)
Kavmi ona doğru koşarak geldi; onlar daha önceden kötülükler işlemekteydiler. "Ey kavmim" dedi. "İşte benim kızlarım, bunlar sizler için daha temizdir. Artık Allah'tan korkun ve beni misafirim önünde küçük düşürmeyin. İçinizde hiç aklı başında olan (reşid) bir adam yok mu?" (11/78)
Dediler ki: "Andolsun, senin kızlarında bizim haktan bir şeyimiz (ilgimiz ve arzumuz) olmadığını sen de bilmişsindir. Bizim ne istediğimizi gerçekte sen biliyorsun." (11/79)
Şehir halkı birbirlerine müjdeler vererek geldi. (15/67)
(Lut onlara) "Bunlar benim konuğumdur, beni utandırıp-dillere düşürmeyin" dedi. (15/68)
"Allah'tan korkup-sakının ve beni küçük düşürmeyin." (15/69)
Dediler ki: "Biz seni 'herkes(in işin)e karışmaktan' alıkoymamış mıydık?" (15/70)
Dedi ki: "Eğer yapmak-istiyorsanız, işte bunlar, benim kızlarım." (15/71)
Ömrüne andolsun ki, onlar, sarhoşlukları içinde kör-sersemdiler. (15/72)
"Siz insanlardan (cinsel arzuyla) erkeklere mi gidiyorsunuz? (26/165)
"Rabbinizin sizler için yaratmış bulunduğu eşlerinizi bırakıyorsunuz. Hayır, siz sınırı çiğneyen bir kavimsiniz." (26/166)
Dediler ki: "Ey Lut, eğer (bu söylediklerine) bir son vermeyecek olursan, gerçekten (burdan) sürülüp çıkarılanlardan olacaksın. (26/167)
"Dedi ki: "Gerçekten ben, sizin bu yaptığınıza öfke ile karşı olanlardanım." (26/168)
"Siz gerçekten, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Hayır, siz (yaptığı şeyi) bilmeyen bir kavimsiniz." (27/55)
"Siz, (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız?" Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca: "Eğer doğru söylüyor isen, bize Allah'ın azabını getir" demek oldu. (29/29)