Apple Lansmanı neden beğenilmedi sorusuna Adobe çalışanı Barış Özcan cevapladı. Biz bu cevabı olması gerektiği gibi bulurken illaki buna karşı gelen olacaktır. Barış Özcan başından sonuna kadar sıkmayacak şekilde bu sorunun cevabını verdi şimdi bizde video üzerinden bir iki cevap verelim.

Bir çok nedeni uzun bir süre anlatması ve telefonu geç çıkarması ilklerde gelirken saçma sapan stratejilerini insanlara sunup sıkması’dır. Örneğin Samsung’un Lansmanın’ını hiç sıkılmadan izlemiştim. Çünkü adamlar başından telefonu çıkartıp sadece lafı dolandırmadan telefonu anlatması olmuştu. Ek olarak bunu güzel bir şekilde hedef telefonu anlatıyordu.

Apple‘ın Lansmanı neden beğenilmedi sorusunun 2. cevap bizce sadece Apple marka cihazlarda açıldığı için. Rakiplerin çok sağlam olurken bile sadece kendi bilgisayarlarında ve telefonlarında açması çok saçma. Samsung böyle yapıyor mu? Diğerleri böyle yapıyor mu? Yapmıyor çünkü daha fazla kitleye ulaşıyorlar ve daha fazla kişi telefonu tam olarak tanımış oluyor.



Kaynak: http://teknolopi.com/apple-lansmani-neden-begenilmedi-video/