yasinatagun adlı üyeden alıntı

w3 total cache siteyi hantallaştırmaz. Doğru ayarları yapman gerek sadece. Async JS and CSS ile yaptığında her dosyanın yapılmaması lazım. ince ayar gerekli minify için.
Arkadaşın verdiği kodları yapamadıysanız LİNK den okuyun kolayca halledin. eklentisiz. En boy oranına ihtiyaç yok resimleri optimize etmeniz için. Smush.It steye normalde kafayı yedirmez. Temanızda bir sıkıntı olabilir. ama illa kullanmıcam diyorsanız, resimleri sitenize yüklemeden önce " Caesium " adlı programı indirin. "3 saniyede resimin boyutunu küçülteceksiniz. Quality kısmından %80 civarlarında ayarlama yapın. kalitede düşmemiş oluyor.
başka sorun oluras yardımcı olmaya çalışırımm

Gzip olayını hallettim, teşekkür ederim.

Artık Smush.it kullanmaya gerek kalmıyor. FTP deki upload klasöründe yer alan aylık resimleri JPEGmini adlı programı kullanarak resimlerin boyutlarını düşürüyorum ve ardından ftp deki yerine geri atıyorum. Smush.it kullandığımda ise bütün resimleri en baştan sıkıştırıyor...

Sitenin .htaccess dosyasında düzenlemeler yaptım ama, site hala istediğim düzeye gelmedi. Rica etsem siteye tekrar bakıp hızı konusunda bilgilendirir misiniz?

Ek Olarak: w3 total cache ayarlarını söyler misiniz? Anlatabilir misin? Arayıp bulduklarım çok komik anlatımları. Eklenti kur aktifleştir ve genel ayarları kullan gibi komik açıklamalar dolu sitelerde... Lütfen biliyorsanız gerçek ayarları nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımınızı bekliyorum.