lostyazilim
tr.link

Türkiye LGBTİ Birliği lgbti.org adı altında kuruldu

85 Mesajlar 13.740 Okunma
acebozum
tr.link

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
İnançlı biri olmama rağmen, dinimi ve inancımı bir kenara koyup sadece İNSANLIĞIMI ön plana çıkarıp soruyorum;

Hastalık nedeniyle bu duruma düşmüş olan ve tedavi olmaya çalışanlar hariç, erkek olmasına rağmen para karşılığı başka erkeklerle pis bir cinsel birliktelik kuran insanlara ben neden hoş gözle bakıyım? Neden onların bu oluşumunu destekliyim?

elektronikssl
reklam

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

yasinolmez adlı üyeden alıntı

İnançlı biri olmama rağmen, dinimi ve inancımı bir kenara koyup sadece İNSANLIĞIMI ön plana çıkarıp soruyorum;

Hastalık nedeniyle bu duruma düşmüş olan ve tedavi olmaya çalışanlar hariç, erkek olmasına rağmen para karşılığı başka erkeklerle pis bir cinsel birliktelik kuran insanlara ben neden hoş gözle bakıyım? Neden onların bu oluşumunu destekliyim?

bir hastalık haram veya günah olur mu?
eşcinsellikten başka hangi hastalıklar haram ve günah?
kaç tane lgbti tanıyorsun? kaç tanesi fuhuş yapıyor?
büyük olasılıkla tanımıyorsun..
gezi olaylarında penguen belgeseli veren,dağda öldürülen çoban'ı "çoban kılığına giren terörist öldürüldü" başlıklarıyla veren medyanın linklerini referans vereceksen hiç verme.

sizin düşünceniz birkaç kadına bakarak kadınlar fuhuş yapıyor neden kadınlara ve kadın haklarına saygı duyayım,destekliyeyim? düşüncesinden farksız bir düşünce...
yldrmesut

kişi bu mesajı beğendi.

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

cwt adlı üyeden alıntı

bir hastalık haram veya günah olur mu?
eşcinsellikten başka hangi hastalıklar haram ve günah?
kaç tane lgbti tanıyorsun? kaç tanesi fuhuş yapıyor?
büyük olasılıkla tanımıyorsun..
gezi olaylarında penguen belgeseli veren,dağda öldürülen çoban'ı "çoban kılığına giren terörist öldürüldü" başlıklarıyla veren medyanın linklerini referans vereceksen hiç verme.

Bütün lgbti eylemlerinde en başı travestilerin çekmesi sence bu durumu fuhuşla bağdaştırmam için çok mu yetersiz bir sebep?
Eyvallah tamam aralarında fuhuş yapmayanları da var tamam o zaman bana şunu söyleyin;
Aranızda fuhuş yapanlar olduğu zaman onlara karşı tutumunuz ne oluyor? Neden onları dışlamıyorsunuz ? Madem fuhuş yapmayanlar normal, neden aynı cins ile parayla cinsel ilişkiye girenler aranızda ?

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Karşısındaki insana bile insan gözüyle bakamayan kişilerin bu kişilere normal bir gözle bakmalarını zaten beklemiyorum

Hoşgörümü oda ne varmı türkiyede yokkkk...
cwt

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

yasinolmez adlı üyeden alıntı

Bütün lgbti eylemlerinde en başı travestilerin çekmesi sence bu durumu fuhuşla bağdaştırmam için çok mu yetersiz bir sebep?
Eyvallah tamam aralarında fuhuş yapmayanları da var tamam o zaman bana şunu söyleyin;
Aranızda fuhuş yapanlar olduğu zaman onlara karşı tutumunuz ne oluyor? Neden onları dışlamıyorsunuz ? Madem fuhuş yapmayanlar normal, neden aynı cins ile parayla cinsel ilişkiye girenler aranızda ?

nefret suçları, iş kanununda eşcinselleri koruyacak bir yasanın olmaması.
hiçbir insan gasp edilebileceğini,öldürülebileceğini göze alıp "gece" sokağa çıkıp,babası , dedesi yaşında,ter kokulu, alkolik heriflerle 20 tl karşılığında birlikte olmak istemez.cinsel yönelimlerinden dolayı iş bulamayan,işyerinde tacize uğrayıp işinden atılan, ailesi tarafından red edilip başka seçeneği kalmayıp son olarak fuhuş batağına saplanmış lgbti'ler de var.bu insanları dışlamak vicdansızlık olur.

not: fuhuş yapan travestilerle birlikte olan ya sizin babanız, ya abiniz, ya amcanız ya da başka bir tanıdığınızdan başkası değil.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al