-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Karar veremedim, ne tür konuda site açsam?
seozone
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
61 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bende çok kararsızım toplamda iki editör arkadaşım da var ama daha ne tarzda bir site acaçağımıza karar veremedik
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tek bir anahtar cümlemiz var. "ürün bazlı bir sektör-konu tercih edilmeli"
örneğin teknoloji sektörü tercih ettin. "telefon-bilgisayar gibi ürün yorumları tanıtımları yapan site" ürün bazlıdır, gelen reklamlar çok alakalıdır ve to yüksek olur. yok eğer "yazılım-kodlama" bazlı siteler varsa to daha düşük olabilir.
örneğin adres sitesi yapmayı düşündün, eğer "okul-hastane" gibi yerleri tercih edersen bununla alakalı ürün daha azdır. fakat "yurt-avm-restoran" gibi yerleri yazarsan ilgili reklam gelme olasılığı daha çok olduğu için Tıklama Oranınız artacaktır.
Sketör ve konu tercihlerini buna göre yaparsanız daha mantıklı olacaktır.
Sağlık sektörünün TO ve TBM lerinin yüksek olma nedeni budur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Elimden Geliyor
deha
yaSakLardayIm..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kararsızsan niye açıyorsun ki ?
Kes yüreğine giden bir bilet.''Can kenarı'' olsun..
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
İyi yapamadığın işten para kazanır mısın? Ya da şöyle söyleyeyim özel bir firmadasın. Hiçbir iş yapmıyorsun, senden daha düşük maaş alan adamlar senden daha güzel iş çıkarıyor. Yani senin gibi piyasada çok insan var. Bu durumda patronun sana kapıyı göstermesi kaç gün alır?
İnternet sektörü de böyledir. Gerçekten ama bak altını çiziyorum gerçekten vakıf olduğun işe giriş. Başka işlere hiç bulaşma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2 tane çok güzel yorum gördüm, zaten onları da beğendim; arkadaşlar çok güzel anlatmışlar. Bir bayan olarak yorum yazmak istedim ben de ama, öncelikle, 4000 tekil hitli güzel sözler içerikli siteden aylık elde ettiğiniz kazancı yazarsanız, merak ettim, merak eden arkadaşlar da vardır eminim. Bunun dışında konumuza gelecek olursak, neden bayan olarak yorum yazmak istedim?
Nickinden zaten bayan olmadığın belli ki evet bir kadın sitesi açmak için kadın olmaya gerek yok belki de ama, editörlerinin kadın olması gerek. Bir makyaj, mesela göz makyajını nasıl anlatabilirsin? Kuaföre bile gittiğinde saçı erkekler yapsa bile mekyajı kadın elemanlar yapar. Bir anne gibi çocuk bakımını anlatabilir misin? Ben de araba tanıtımı yazamıyorum mesela, deniyorum; olmuyor, zorlanıyorum, sıkılıyorum... Belki araba tanıtımı da sana fikir olur bu arada :) Sıkılacağın şeyler yapma, emek vereceksin, benim sitelerimde 2500'den fazla içerik var hemen hemen her birinde, ve sıkılırsam nasıl yazarım? 2500 araba tanıtabilir miyim ben? Buna göre tercih yapmanda fayda var, ama tabi seçim yine de seni. Bir erkek olarak teknolojiyi de güzel yazarsın belki, ama bilgin varsa...