-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
arkadaşlar her nekadar internetin başından kalkmasak da hepimizin özel birde yaşantısı var bende yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşayımda beyin fırtınası yapalım istedim.
kız arkadaşıma fazla abartarak adını aya bile yazarım diye bir cümle kurdum (hay kurmaz olaydım :D)
tabi bu durum imkansız bende bir internet sitesi kurayım dedim içinde ay olsun işte fotoğraflarımız olsun yazılar bulunsun şeklinde düşündüm ama düzgün bir tema ve fikir bulamadım açıkcası şimdiden yardımlarınız içinde teşekkürler fikirleri bekliyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir site vardı adını unuttum. Scroll ile sürekli aşağıya iniyordun yerin altına en sona kadar inenler isim falan yazıyorlarmış diye duymuştum.
Fikir olarak aklıma gelen ilk şey;
Google earth gibi ayı ele alan bir sistem kurabilirsen ve sitede çalıştırabilirsen güzel bir şey çıkar ortaya.
Mesela uzaktan baktığında sadece ay olur ama yakınlaşıp ay yüzeyinde dolaşarak senin yazdığın notları görürse güzel olur.
Birde site ismini yabancı proje sitesi gibi ayarlayıp arkadaşına ya şöyle bir site var ay yüzeyinde birşeyler saklı onu bulmamız gerekiyor deyip şaşırtıcı sürpriz olabilir.
Bu arada ben adını dağlara yazarım gibi bir cümle kurmadım ama gerçekten yazarken ışık oluştu şuan. :D
Konu için teşekkür ederim hocam bende bu şekilde birşey yaparım :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
zekiarslan.net Yakında film ve kitap yorumlarımla sizlerle..
See you soon