oeaksoy adlı üyeden alıntı

Canon PowerShot serisi özellikle Auto olmak üzere hazır modlarında gayet başarılıdır. Bu yüzden yıllardır aynı serinin üretimi yapılıyor. Aslında pazarlama stratejisi gibi görünse de fotoğraftan profesyonel anlamda beklentisi olmayan, sadece anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çeken kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Alternatif olarak Fujilere de bakabilirsiniz.


Altay adlı üyeden alıntı

Şu anda bende başlangıç aşamasındayım, yani net bir şey diyemem ama direk profesyonelden başlamak zordur. Ben Nikon L310 kullanıyorum şu anda, o bundan daha düşük bir model olmasına karşın beni iyi şekilde idare ediyor. Bir sürü modu var, hiç bir şeyle uğraşmadan sadece tek yapmanız gereken şey deklanşöre basmak oluyor. Güzel bir şey bu da :) Bu makineyi incelemedim fakat Canon'da kalitelidir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olanı almanızı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun :)


birde şöyle bir şey diyeyim samsung s4 alsam bu makinenin yerini tutar mı? Çünkü benim tanıdığım biri var bana samsung s4 al daha iyi çünkü profesyonel makinedeki mp'lin aynısı samsung s4 te var dedi şimdi kafam karıştı :confused: