Atacani adlı üyeden alıntı

Bende sizin gibi internet dünyasının en bilinen , patronu denilecek türden sitesinin sizin o günde bilmem kaç kişinin girdiği sitenizin kazanacağı paraya göz koyduğunu düşünmenizi anlamıyorum. Kesse kesse 1 milyar keser, o parayla zengin olmayacak ya. Ki hiç sanmıyorum o kadar kazandığınızı :)


ben de bizim kıçı kırık kuruşlarımıza göz dikti demedim zaten. burda ağırıma giden şey hesap soramamazlık, ben yaptım olduculuk, alınan kararların sorgulanamıyor oluşu ve google ın tekel haline gelmesidir.

ayrıca her gün binlerce google adsense hesabı banlanıyor. hepsinden 20 lira google a girse hesapsız kitapsız cebe atılan günlük kazancı bi düşün. ya da hiç düşünme. parayı bi kenara koy. site sahiplerini sabıkalı duruma düşürmek bile bu anlamda google a yeter. sen üçkağıtçı zibidilerle bu işten alın teri ile para kazanmak için yola çıkmış kişileri birbirinden ayıramıyo ve kocaman bi genellemeyle her önüne gelene uyarı bile yapmadan "hesabın kapandı, hadi sana güle güle" mailleri atıyosan haksızlığa uğrayan kişilerden gelen eleştirilere de açık olacaksın kardeşim.

ama eminim google aşıklarının ceplerine bir kere dokunsa 180 derece dönerler. iş işten geçmiş olur ama neyse.