lostyazilim

Hostinger - İsimtescil Karşılaştırma Testi

22 Mesajlar 4.581 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Jevel Jevel Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 502
  • Beğeniler 13 / 68
  • Ticaret 1, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Bırakında bari ücretsiz bir hosta göre test sonuçları önde çıksın? Herkesin bir işi vardır, sen isimtescille Hostinger'i bir tutamazsın.

İsim Tescil'in host kapasitesi 100 dür Hostinger'in 1000000 dur. Adamlar global bir şirket ve emin ol dünyada en çok site barındıran şirketlerden birisi.

Engin'cim. Biz youhosting alt yapılı sunuculara girerken her makina başı 50 hosting paketi barınıyordu. 50-100 arası değişiklik gösteriyordu. Ücretsiz hosting ile ücretli hosting arasında asla fark olmaz. Optimizasyon demek hız demek. Daha az güç tüketimi demek. Ücretsiz hosting veren kişi oynatmışmı ki optimizasyon yapmasın, ya da ücretli olan para alıyorum diye yapmasın. Hostinger için CPU limiti belli olmayıp sunucudaki site sayısına, yoğunluğa göre %2-3-4-5 gibi otomatik bölüm yapılır. Hostinger free hitli siteleri barındırmaz hemen suspend yersiniz. Ama isimtescil böyle değil. İsim tescil de 750 online test ederken suspend yemiştik oda saldırı almışım 00:00 den sonra açıldı. Normalden fazla CPU sömürmeme rağmen diğer sitelere zararın olmadığı zaman dokunmuyorlar.

Ve Engin. Daha genç webmaster sın. Daha çok yolun var ;) memnun olmadığın halde ozkulayı övmeye gelmez bu işler.

wmaraci
reklam

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
küçük işler için güzel istatistikler ama benim aradığım özelliklerin hicbiri hostingerde yok.mssqlli bile göremedim özelliklerinde.bende çok şikayetçiyim ama türk firma olarak emsali yok.(paketim Limitsiz bayi hosting)

kdrucr kdrucr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 231 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

balporsugu adlı üyeden alıntı

küçük işler için güzel istatistikler ama benim aradığım özelliklerin hicbiri hostingerde yok.mssqlli bile göremedim özelliklerinde.bende çok şikayetçiyim ama türk firma olarak emsali yok.(paketim Limitsiz bayi hosting)

Biraz önce isimtescilden hostumu sıfırlamasını istedim bakalım değişen birşey olacakmı. Küçük şeyler sizin için belki ama beni çok yordu. iyi geceler

• Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)

kdrucr adlı üyeden alıntı

Biraz önce isimtescilden hostumu sıfırlamasını istedim bakalım değişen birşey olacakmı. Küçük şeyler sizin için belki ama beni çok yordu. iyi geceler

işinizi küçümsemek için söylemedim.değişen birşey olmaz bayi paketine geçmediğiniz sürece yani para miktarını arttırmadığınız süre hosting kalitesi değişmicektir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 231 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

işinizi küçümsemek için söylemedim.değişen birşey olmaz bayi paketine geçmediğiniz sürece yani para miktarını arttırmadığınız süre hosting kalitesi değişmicektir.

Çok para verdikçe host hızlamacaksa işimiz var o zaman. Bu iş köy yoluna otoban yapmak gibi bir iş o zaman. Benim işimi bu özellikler fazlasıyla görüyor. O hizmette kaliteli olsun artık. Neyse

• Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)

kdrucr adlı üyeden alıntı

Çok para verdikçe host hızlamacaksa işimiz var o zaman. Bu iş köy yoluna otoban yapmak gibi bir iş o zaman. Benim işimi bu özellikler fazlasıyla görüyor. O hizmette kaliteli olsun artık. Neyse

evet kullandığınız yazılım için hosting paketiniz daha çok işinizi görecektir bencede isimtescilden vazgeçin.keşke fırsatım olsa bende geçsem bende sitemlerdeyim.

• Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 231 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

evet kullandığınız yazılım için hosting paketiniz daha çok işinizi görecektir bencede isimtescilden vazgeçin.keşke fırsatım olsa bende geçsem bende sitemlerdeyim.

Yılbaşında %50 indirim ayağına geldim uzattım. Daha bitmesine 1 yıldan fazla var. Bakalım o günlerde gelir. O zaman keyfime göre bir host alacağım :)

• Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
bende bayramda uzattım şimdi şirket kurdum 5 yıllık alıcam bayramı bekliyorum :D

Yeter Baskan Yeter Baskan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 16 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

Jevel adlı üyeden alıntı

1- senin gibi kişiler isim tescil gibi bir firmaya zarar veeereeemeeez.
2- Lokasyonu farkı olduğu halde isitescil daha hızlı açılıyor. Buda gerçek doğru olan hız testi : http://tools.pingdom.com/fpt/#!/ewHd0h/http://kadirhoca.com
3- 20-30 saniye diye bir kaydedilme durumu yok, 2-3 saniyede yayınlanmış oluyordu (350 kusur yazı

CPU limiti diye limit konulduğu yok. 300-600 online arası ziyaretçiyi rahatlıkla kaldırıyordu. Siz optimizasyon yapmadan kaba kaba site kurar iseniz olacağı budur.

Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. İsim tescil her testte önde.

hadi uyan artık sabah oldu

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Jevel adlı üyeden alıntı

Ve Engin. Daha genç webmaster sın. Daha çok yolun var ;) memnun olmadığın halde ozkulayı övmeye gelmez bu işler.

Genç Webmaster olmam, geçmişi olan bir webmasterdan kötü olduğum anlamına gelmez emin ol, Türkiye'deki büyük - küçük 1000 firma varsa ben bunların 200 ünü test etmişimdir o konuda şüphen olmasın İsimTescil, IHS, Yöncü, Natro, Turhost vs. vs. hepsini bir dönem kullandım hangisinin nasıl olduğunu merak etme çok iyi biliyorum.

10 yıllık Webmasterın kazanamadığı parayı kısa sürede kazandığımda oldu. Bu işin yaşla alakası yok ayrıca, Genç Webmaster'lar şuanda internetin hakimi geçmişi olanlar sadece geçmişi oldukları için bir şeyler yapabiliyorlar ;)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al