introducial adlı üyeden alıntı
OwnCloud için makul bir seçim değil, depolama alanı (bence) çok az DigitalOcean'ın. RamNode'un Massive OpenVZ planları daha uygun olabilir. 80 GB depolama alanı için yıllık 15 dolar ödüyorsunuz. Eğer aylık olarak ödeme yapmanız lazımsa en ucuz aylık paketlerinde 150 GB depolama alanı var (aylık 5 dolar). Hollanda lokasyonları oldukça güvenilir, uzun süredir bir VPS'im var orada ve hiç sıkıntı yaşamadım. Eğer VPN için bir çözüm arıyorsanız da Catalyst Host'u öneririm. Avrupa'da sunucuları yok ama Dallas'ta yılda 12 dolara aylık 4 TB bant genişliği alıyorsunuz.Vay be :eek: ilk önce digitalocean da deneme yapacağım 10$ dolarlık kod buldum çalıştı 5$ dolarda kendim atacağım yani 3 aylık digitalocean tamamdır :D Bu 3 ayda linux konusunda biraz ilerler owncloud denemeleri yapar sonra verdiğiniz alternatiflere göz atarım.
Bu arada bu şirketler niye bu kadar ucuz ? biz niye yerli lokasyonda bu kadar yolunuyoruz arkadaş ? :eek: vay anasını be :eek: tamam vergiler, ekipman pahalılığı falanda bu kadar fark ediyor mu yav :confused::eek: