Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

Hocam ne kadara kodlattiniz 1-2 temamiz var ama hiç para yok ne lisans ne site wp için siteye özel tema kodladik onu kullanacağız bir sure ama şifreleme için 2-3 dosyalik ioncube hesabi lazim paypal yurt dişina izin vermiyor destek olacak biri arıyoruz. Bu panel de güzelmiş bizim temamizla ayni işleve sahip ödeme yapıldığı an tema veriliyor lisans ta domain girilince tarafimizca aktif oluyor . şifreleme için oneriniz var mı?

Şifrelemenin bir sürü yöntemi var fakat ben kendi yöntemimi paylaşamam :) Paylaşırsam başka şeyler ortaya çıkar, üzgünüm. Yardımcı olamıyorum.

HoRoZz adlı üyeden alıntı

Aldım kurdum, lisans anahtarını girdim ama perişanlık diz boyu..

Daha sonra ayarları yaparım dedim ve önceki temaya döndüm.. Döndükten sonra eski tema function.php hatası verdi. function.php dosyasını temanın orjinal dosyası ile değiştirdim.. Şimdi bembeyaz bir ana sayfa ve bembeyaz bir admin sayfası..

Baska bir tema kuramaz oldum. ne admin sayfa açılıyor, ne sayfa, nede verdiğiniz bu tema..

Allahtan horozz.net ana sayfama kurmamışım.. sinema alanımıza kurmuştum..

Buyrun sitenin hali: http://sinema.horozz.net

Pardon hangi perişanlık diz boyu ?
Yazdıklarınızın hepsi sizin cehaletiniz ile ilgili perişanlıktır. Bilginiz yok ise danışırsınız bilgi alırsınız.

1. BAŞVURUDA : horozz.net için başvuru yaparsanız ben ona göre lisans oluşturum.
SUBDOMAİNDE kullanmak istiyorsanız SUBDOMAİN İLE birlikte yazıp başvurursunuz.

[COLOR=Red]bknz :[/COLOR] http://prntscr.com/4nxjt4

2. LİSANS HATALI OLDUĞU için ne yaparsanız yapın tema yayına girmez, sitenizde hatalar meydana gelebilir. E haliyle bir koruma sistemi yazdık ki Lisans key dağıtıyoruz.

3. ÜCRETSİZ kullanmak istediğiniz birşeyi alıp, kendi bilginiz dışında birşeyler yapmaya çalışıp, beceremeyip, gelip burada beni rencide ettiğinizi düşünüyorsanız daha çok düşünürsünüz buradan bildireyim.

4. Şu anda 150 Başvuru onayladım çoğunluğu sorunsuz kullanmakta, hala tebrik maili, ticketi almaktayım. O kadar insan problemsiz kullanıyor sizde problem çıkıyor ve bunun adı perişanlık oluyor bunada ne desem hiç bilemedim.

Sizin başvurunuzu iptal ediyorum, perişanlığın diz boyu olduğu temaları asla kullanmayınız benden size güzel bir öneri.

Diğer başvurular onaylanmıştır, teşekkür ederim.