-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
arama motoru optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Hocam o maili ben dmoza gonderdim maili atan editor adi ile beraber baya oldu dönüş saglanmadi ve mail domaine bagli olan maildeydi o domanide satinca mail fln gitti. 1.5 yildir tüm olmasi gereken icerik ile sitemi eklememe ragmen hic bir sekilre kabul görmüyor dmoz editörleri direk iptal ediyor. Simdi birine mail attim.tekrardan bakalim inceleyecegim 2 gune hbr veririm dedi. Bekliyorum
Anlamadım valla dediklerinizden birşey.. Sitenizi gönderin bakalım artı dmoza başvururken hangi kategoriye başvurdunuz onu da söyleyin.
r10 - kenanagkurt | EmirWebTasarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam anlaşılmayacak bir şey yok, 1.5 yıldır elimde barındırdığım domaini sattım alan kişi zaten çöp yapmış siteyi lakin, 1.5 yıl boyuna uygun kategoriye uygun şekil de yazmama rağmen onay görmedi. Üstüne üstelik kategori yetkilisine mail attığım da uygun bir fiyata kabul ederim dedi. Bende o attığı maili Dmoz'a bildirdim ama oradan da bana dönüş olmadı. Daha sonra domaini satınca üstüne pek düşmedim. Şuan imzamda olan siteyi dmoz'a tekrar başvurdum, kategoride ki editöre mail yolladım yurt dışın da olduğunu 2 gün için de inceleyip cevabı göndereceğini bildirdi.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
arama motoru optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam imzanızdaki siteye üstünkörü baktım. Eğer bana gelseydi o siteyi ilk başta kabul etmezdim. Çünkü çok fazla içerik yok. tabi içerikler girip site güzelleşince iş değişir.
-- konu dışında --
Bunun dışında size seo için önerim çok fazla ve gereksiz tag kullanmayın. Spama dahi düşme durumunuz olabilir. Gereksiz tagları silin
r10 - kenanagkurt | EmirWebTasarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam içerik az diyorsunuz lakin dmoz da benim kategorim de bulunan 1 kaç siteye baktığım da toplasan 50 tane makale yok ki çoğu makaleleri de özgün değil, bir ikincisi seo için bir firma ile anlaştım gerekli ayarlamalar yapılacak .. İlgin için teşekkürler
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben hala sitemi kayıt edemiyorum oraya. Nasıl kayıt edilir onu da bilmiyorum açıkcası.
Bi kaç kişiye sordum paralı yardım edelim dendi ben de vazgeçtim.
aligoren.com
aXeL
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
3 ay sonra sitemi kabul mail i geldi.. eh iyi şeylerde oluyor dmoz da ... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik/matbaa/php
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-