-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
patavatsiz adlı üyeden alıntı
hocam tecrübesi olabilir hafife almayın, bence uzatmayın bu olayı boş yere. siz onun yaptıgını kanıtlayamazsınız ama o hakaretleri kanıtlayabilir. bende biraz bakındım onun indexleri farklı sizin attığınızdan. kodlar düzenlenip atılmış olma ihtimali de yüksek unutmayın.
Hocam tecrübeli olsa benim sadece internet sitelerimi silebilir :) gerisi?
Anlatmak istediğim durum farklı, diyorum ki; isim onun geçiyor, ne gibi şeyler söylememi bekliyor diyorum?
Tamam eğer kendisi değil ise bize neden dava açacağım diyor, "çoluk çocuk" kelimesinden mi? İsmini kullanıp böyle bir şey yapan kişiye ne yapacaksa yapmalı diye düşünüyorum. Ve sevmiyorum da böyle muhabbetleri, ilginizden dolayı konuya cevap veren herkese teşekkür ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
patavatsiz adlı üyeden alıntı
hocam oda bunu yapan kişiyi bulamazki :D bulabilse keşke yok öyle birşey. onunda büyük ihtimal dava açıcagını sanmıyorum uğraşmaya değicek şeyler değil. ayrıca sadece index attıysa hiç sorun etmeyin boşverin. o index sayesinde tecrübe edinip açığı kapattınız. biri gelip scriptinizi çalabilir ya da farklı şekillerde kullanabilirdi. olumlu tarafından da bakmak lazım bazen :)
Bu konuda da size hak veriyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ekran görüntüsü aldınız mı hack olayı ile alakalı?
Ben kendisini şikayet edebilirim.
aligoren.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Güzel önerilerinizden dolayı teşekkür ederim hocam, yalnız şöyle bir durum var. CWBilge gerçek CWBilge değilmiş. Gerçek CWBilge ise bizi şikayet edecekmiş (hakaretlerden dolayı) biz ise kimi şikayet edeceğiz daha bilemiyoruz. Ekran görüntüsü almamıştım, bir an indexi gördüm ve hemen orjinalleri ile değiştirmiştim.