babacan3478 adlı üyeden alıntı

hocam o konu henüz index almadan aratmışsın sen. şimdi bak çıkıyor arama sonuçlarında...neyse mevzumuz o değil de hastane tarihçeleri için özgün yazı yazmak çok zor...en iyisi ya başka siteden deneyecem yada adsense hesabı satanların eline düşecem :)

Yanlış anladınız hocam, sizin siteniz görünmüyor demek istemedim. Aynı içerik birden fazla sitede var , yani bu demek oluyor ki özgün içerik değilde kopya içerik, Googlenin kurallarından biri özgün ve benzersiz içerik.
Siz dediğiniz gibi farklı konu içeren bir siteden deneyin, makale yazamıyorum yada özgün içerik bulamıyorum diye düşünmeyin, her gün yaptığınız şeyleri yazsanız size yine özgün içerik çıkar.
Çoğu kişinin aklına gelmez umarım buda adsense almakda zorluk çeken arkadaşlara yardımcı olur. web günlüğü tutun bu günlüğü tutarak girdiğiniz konularda insanların googlede arayabileceği kelimeler girin,
örnek olarak:
Sabah 8 de kalktım, zinde ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için , mutlaka yapılması gereken kahvaltım için, vitaminli yiyecekler hazırladım kendime''
Al sana özgün ve googlede bolca aranacak bir kelime. Önemli kelimeleride vurgula ki işin dahada kolaylaşsın.
Takıldığın konu olursa pm atman yeterli dostum.