-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Arkadaşlar blogum dostbiri.com için hazırladığım ilk logo çalışmam için eleştirilerinizi almak istiyorum. Çalışma oldukça basit birşey ama yeni başlayan ben için çok daha profesyonel birşey çıkarmak şu anda zor. Ancak sizlerin tecrübeleri ışığında geliştirmeler yapabilir yada hatalarımı öğrenebilirim. Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Logonun büyük boy versiyonu.
Site üzerindeki görünümü
1 kişi bu mesajı beğendi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Böyle gösterimde olunca güzel gözükmüyor fakat sitede görünce hoşuma gitti :) Temanın çift menülü olması logoya abilik yapıyor gibi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
MetinBıyık adlı üyeden alıntı
Böyle gösterimde olunca güzel gözükmüyor fakat sitede görünce hoşuma gitti :) Temanın çift menülü olması logoya abilik yapıyor gibi :)
Aslında siteyi düşünerek yaptım dediğiniz gibi burada kötü durdu. Birde siteden resmini çekip atayım :) Teşekkürler yorum için. Geliştirme adına bir öneriniz var mıdır hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
MetinBıyık adlı üyeden alıntı
Kendimi şuanda öneri verecek durumda görmüyorum :) Bende kendimi geliştirme gayretindeyim :) Kendim, kendi kendime bir iş başaramadıktan sonra öneri vermem doğru olmaz ;)
Metin hocam uzman veya değil fikir fikirdir. Sonuçta her yaratıcı fikir işin uzmanından çıkıyor diye birşey yok :)