Ne kadar yanlış anlama desende bu laf alelalen bana yazılmış bir cevap, kavga çıkmasını istemem ama kendimi savunsam yanlış olmaz herhalde. Biz senin dediğin gibi az bir bilgi ile işe girmeye çalışmıyoruz. Ben çok küçük yaşlardan itibaren bilgisayarla değil bilgisayarın içiyle dışıyla uğraşıyorum.
Okulu okuyorum. Düşük akım nedir hangi malzeme neye yarar, şekli şemali nasıldır, baskı devreler ramlar vs en az senin kadar belki de daha fazla bilgiye sahibim. Unutma hem okulunu okudum hem küçük yaşlardan itibaren hem içini hem dışını araştıran bir bireyim. Elektirikçi arkadaşımı anlatmıyorum bile...
Okulu okuyorum. Düşük akım nedir hangi malzeme neye yarar, şekli şemali nasıldır, baskı devreler ramlar vs en az senin kadar belki de daha fazla bilgiye sahibim. Unutma hem okulunu okudum hem küçük yaşlardan itibaren hem içini hem dışını araştıran bir bireyim. Elektirikçi arkadaşımı anlatmıyorum bile...
Bak abicim, madem yanlış anlayacaksın açık ve net yazayım o halde. Bu işler düşük akım nedir şekil şemal nasıldır baskı devreler ramlar ile olucak şeyler değil anlatabildim mi ? Sen Otomasyon okuyorsun senin büyük makineler ile işin olmalı bilgisayar ile değil . Benim de amcaoğlum okudu otomasyon ve bilgisayar da sadece otomasyon sistemleri ile ilgii program yazıyor ve onu makineye kodluyor. Sen bu mesleği öğrenip bilgisayar işi yapmak istiyorsun. Böyle bir dünya yok anlatabildim mi ? Ve şunu da belirteyim senin okuduğun otomasyon işi bilgisayardan daha çok para kazandırır sana. Büyük fabrikaların makinelerinin arızalarını o bahsettiğin düşük akım ve şekil şema ile çözebilirsin eline bir board aldğın zaman ya bunun düşük akımı neydi baskı devreleri neydi diye çözemezsin umarım anlatabildim. Ha unutmadan şunu da belirteyim bilgisayar donanım konusun da emin ol benden iyi değilsindir. Rastgele.