lostyazilim
tr.link

Son Hızda ve Premium Derdi Olmadan Yeni Kota Dostu Film indirme Projem

6 Mesajlar 753 Okunma
acebozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

Merhaba arkadaşlar, yeni projem bir film indirme sitesi üzerine. Baktım ki etrafta kota dostu filmleri tek parça olarak son hızda indirme garantisi ile premium alma derdi olmadan indirmeyi sağlayacak pek site yok. Bende bunun üzerine yoğunlaştım şuanda ve sistemide oturttum gibi görünüyor şuan :)
Sizlerinde sitem hakkindaki fikirlerinizi almak istedim, bir yorum yapabilirseniz minnettar kalırım (:

http://www.FilminiHDindir.com

Edit: En son attığım filmi deneme amaçlı indirirken;

krrgh

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)
güzel düşünce ama bence hız konusu abartılı olmuş. Dosyaları yüklediğin firedrive hiç de hızlı değil. Saniye de 200-250 kb hızlı indiriyor. Bence dosyaları başka sunuculara yüklemelisin. Ayrıca şu da kendi adıma belirtmek isterim. Açılır reklam olan hiç bir siteye ne içerik sunarsa sunsun girmiyorum, beni siteden soğutuyor.

https://populertarim.com

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

olesore adlı üyeden alıntı

güzel düşünce ama bence hız konusu abartılı olmuş. Dosyaları yüklediğin firedrive hiç de hızlı değil. Saniye de 200-250 kb hızlı indiriyor. Bence dosyaları başka sunuculara yüklemelisin. Ayrıca şu da kendi adıma belirtmek isterim. Açılır reklam olan hiç bir siteye ne içerik sunarsa sunsun girmiyorum, beni siteden soğutuyor.

Hocam sizin net sıkıntılı sanırım. Ben vds'den denedim 24 ile çekti, kendi pc'mden denedim 900 ile çekiyor ..
Ayrıca bu kalite hizmet veren bir site için ufacık bir reklamın sıkıntı yaratacağını şahsen düşünmüyorum fakat sizin düşüncenize de saygım sonsuz :)

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)

Umut İrhan adlı üyeden alıntı

Hocam sizin net sıkıntılı sanırım. Ben vds'den denedim 24 ile çekti, kendi pc'mden denedim 900 ile çekiyor ..
Ayrıca bu kalite hizmet veren bir site için ufacık bir reklamın sıkıntı yaratacağını şahsen düşünmüyorum fakat sizin düşüncenize de saygım sonsuz :)

Haklısın benim nette sıkıntı olabilir. Reklam konusunda saygı duyduğun için teşekkür ederim. İçeriğini kaliteli bulduğum her sitenin reklamına tıklarım. Hatta çoğu kişi farkında bile değildir ama bana bu forumda yardımcı olanların imzalarındaki sitelere girer reklama tıklar çıkarım. Lakin açılır pencereler beni diken gibi yapıyor. Sürekli bir yerlerden çıkıyor :)

https://populertarim.com
wmaraci
wmaraci

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Deneme amaçlı indirdim 1 tane arkadaşın dediği gibi yüksek hızda ındırıyor 800 ile 950 arası değişti benim indirme hızım güzel düşünce

Kuva-i Kafsinkaf

• Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)

olesore adlı üyeden alıntı

Haklısın benim nette sıkıntı olabilir. Reklam konusunda saygı duyduğun için teşekkür ederim. İçeriğini kaliteli bulduğum her sitenin reklamına tıklarım. Hatta çoğu kişi farkında bile değildir ama bana bu forumda yardımcı olanların imzalarındaki sitelere girer reklama tıklar çıkarım. Lakin açılır pencereler beni diken gibi yapıyor. Sürekli bir yerlerden çıkıyor :)

Ben sitenin her tarafını reklama gömmektense bu tarz ufak tefek kazançlar içerisindeyim :) Temiz ve kaliteli bir site olsun benim için yeterli :)

Ek Olarak:

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Deneme amaçlı indirdim 1 tane arkadaşın dediği gibi yüksek hızda ındırıyor 800 ile 950 arası değişti benim indirme hızım güzel düşünce

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam (:

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al