Burada alt bölümde bir birleşme var. Birde bunlara da bakabilirsiniz altında yazı olmayınca "No related posts." yazıyor. Güzel bir web sitesi olmuş. Tebrikler.
penguene girince farketmiştim burayı, yine bambaşka bir tema ile beyin gıdıklayan içerik buluşmuş.
daha güzeli olamazdi ...basarilar
neden herkes menü kısmını çok güzel yapıp blog kısmınıda bir o kadar güzel yapamıyor :D
// genel olarak hoş bir tema.
// genel olarak hoş bir tema.
güzelmiş gerçekten ama o arama bölümünde arasana lan olmadı.Sonra baktım ki dikkat varmış.
Bi reklam falan koyda, bizde bişeyler kazandıralım
Güzel olmuş yalnız temadan çok içerikler benim ilgimi çekti.
güzel bencede
Ben header'ı beğendim.
Hocam harika bir site bir adet yazı okuyana ikincisi bedava ardından vay be dedirten o reklam gerçekten çok beğendim. Tasarımda çok güzel fakat ilk olarak içerik dikkatimi çekti. :)
Güzel tema hayırlı olsun ;)
Yorum yazıcam yazıcam 2 saattir sitede dolaşmaktan yazamadım, bu bi' suçtur insanları işlerinden alıkoyuyosun :P
içerik cok güzel olmuş :)
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim görüşlerini belirttikleri için. Tema üzerinde halen çalışıyorum. İçerik olarak da farklı düşüncelerim mevcut. Ayrıca bir de üyelik sistemi üzerine çalışmam var. Bunlar da bitince inş daha güzel bir blog olacak. Sizler için bol bol faydalı yazılar paylaşacağım :)