Şahsın paylaşımlarına dikkat ettim de, Sağlam ve sözü açık bir kişi :) Söylemiş olduğu tüm sözlerinde haklı, Ama genel olarak konuya değinirsek eğer, herkesin reel de bir mesleği var kimisi ''Öğrenci,Muhasebeci,Esnaf,Tekstilci,Şoför, vs.'' Bu işlerden fırsat bulamıyor olabilir.

Web de ben eskiden hatırlıyorum da Youtube, Chat siteleri ve benzeri boş vakit geçirebilecek platformlarda öylece zaman kaybı yaşıyordum. Sonrasında Heves sardı beni o hevesin azmi ile bir çok şey başardım.

Artık kategoriye göre Strateji uygulayabiliyor, İstediğim alanda istediğim siteyi yükseltme kabiliyetine sahip oldum. Ayrıca imkan da gerekiyor tabiki..

İlk zamanlarda heyecanlı gelen bu iş artık zamanla sıkıcı gelmeye başlar, Ne kadar ihtiyaç sahibi olsan da bir tarafın hep ilgisiz kalır. Kazanmak istersin ama Kolay yoldan Armut Piş Ağzıma Düş Olmasını istersin, 1 Kuruş para vermeden arama motorlarının siteni yükseltip hitlendirmesini beklersin, Eğer Arama motorları bunu yaparsa o arama motorları sizin gözünüzde harikadır.

Ama o arama motorları istediğinizi vermezse, Eleştiriler ve kötülemeler başlar. :)

Evet Türkiye de İnternet alanında ki kazanç kaynaklarının belki en büyüğü Adsensedir. Ama bir gerçek de var ki Emek vermeden Kazanç olmaz.

Kusuruma bakmayın Belki Anlamsız bir yorum olmuştur ama düşüncelerimi dile getirdim.