Bu yorumu görmemiştim ben. Bir ara üyeliğim aktivasyon gerektirdi bayağı bir süre giremedim sanırım o yüzden bilemiyorum. Herneyse.

nevmedya adlı üyeden alıntı

Ellerine saglık. Ancak kuaza üç sene önce daha iyilerimi yaptı. Bedava bir tema için gayet güzel ama aşmalıyız kendimizi...

Elbette her zaman daha iyilerini yapanlar olur hocam. Ben kendi kendime bu işlerle uğraşan amatör bir webmasterim. Bu benim ikinci işim. Aslında benim gibi ilgilenenler yapmayı değil hazır bulmayı deniyorlar genelde. Ben de neden bir tane yapmayı denemiyorum dedim ve öyle yaptım bu temayı. Yani piyasadaki en iyi ücretsiz tema olduğunu veya çok gelişmiş olduğunu asla iddia etmedim. Bazı arkadaşlar öyle yakıştırmalar yapmışlar, kendi görüşleridir. Ancak asıl amacım; bir arkadaşın belirttiği gibi, bir iskelet oluşturmaktı. Gönül isterdi ki birileri bu temayı alsın evirsin çevirsin daha güzel hale getirsin ve kullansın. Çok mutlu olurdum. Çünkü arkadaşın bahsettiği gibi herkesin anlayabileceği şekilde basit bir iskelet oluşturmaktı aslında amacım. Ama kimse kullanmamış, sağlık olsun. :)