Bende 4-5 ay önce açtığım forumda 1 k hitle aynı parayı kazanıyorum 1 tl yi genel olarak geçiyor geçmiyor...
Reklam yerleşimlerimiz hemen hemen aynı sayılır..
Forumlarda kazanç çok düşük, Yerleşimlerde sıkıntı yok çok denedim ama malesef 1 tl yi zar zor geçiyor...
Diğer reklam ajanslarınıda denedim en iyisi yine adsense ama hiç biri kazanç sağlamıyor...
Reklam yerleşimlerimiz hemen hemen aynı sayılır..
Forumlarda kazanç çok düşük, Yerleşimlerde sıkıntı yok çok denedim ama malesef 1 tl yi zar zor geçiyor...
Diğer reklam ajanslarınıda denedim en iyisi yine adsense ama hiç biri kazanç sağlamıyor...
Aynen hocam, bende değişik yerleşimler denedim aynı hep :)
Buradaki durum forum içi konularla daha çok alakalı arkadaşlar. Nekadar kazançtan daha çok nekadar tıklamaya nekadar kazanç alındığı sorgulanmalı. Eğerki çok tıklama alıp kazancınız az ise reklam getirisi fazla olan konulara yer verip ziyaretçi çekmeye bakın. Eğerki tıklama çok az ise o zaman yerleşimi sorgulamak gerek..
Hocam 4000 görüntülemeye 10-15 tık geliyor :/ Yerleşimde sıkıntı olabilirmi acaba?
Forumun kategorisi bellidir ne kadar genel olarak görünsede severek eklediğin konular aynıdır. Her ne kadar yerleşimin iyi olsada hitin iyi olsada tıklamayınca tıklamıyorlar :D
Hele bide web ile uğraşan bir kategoriye hitap ediyorsan reklamlara ölseler tıklamıyorlar, bir çoğuda reklam engelleyici kullanıyor kazançların %80 i gidiyor...
Hele bide web ile uğraşan bir kategoriye hitap ediyorsan reklamlara ölseler tıklamıyorlar, bir çoğuda reklam engelleyici kullanıyor kazançların %80 i gidiyor...
Sormayın ya, bende o sorunu çekiyorum bazı hileler için adamlar reklam engelleyici kullanıyorlar reklamları görmüyorlar . Bakalım bir çaresini bulabilecekmiyiz :)