lostyazilim
tr.link

Forumdaki Bu hite bu gelir normalmi?

7 Mesajlar 1.073 Okunma
lstbozum
tr.link

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

4-5 ay önce açmış olduğumuz bir online oyun forumumuz var.

Tekil 1k - Çoğul 7k hitimiz bulunmakta günlük olarak.

Google adsense reklamlarını wmaracındaki gibi üstte bir 728 banner, konu içlerinde ilk mesajtan sonra 728 banner ve footerde 970lik bir banner bulunmakta. Bunlara göre günlük kazanç 1 TL ' yi nadiren geçmekte.

Sizce bu hite bu kazanç normalmidir?
Forumu olan arkadaşlar değerlendirirse sevinirim.

wmaraci
reklam

MoonLighT MoonLighT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Bende 4-5 ay önce açtığım forumda 1 k hitle aynı parayı kazanıyorum 1 tl yi genel olarak geçiyor geçmiyor...

Reklam yerleşimlerimiz hemen hemen aynı sayılır..

Forumlarda kazanç çok düşük, Yerleşimlerde sıkıntı yok çok denedim ama malesef 1 tl yi zar zor geçiyor...

Diğer reklam ajanslarınıda denedim en iyisi yine adsense ama hiç biri kazanç sağlamıyor...
uslanmaz91

kişi bu mesajı beğendi.

wolveron wolveron ozgurlukicin.com Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 21, (%95)
Buradaki durum forum içi konularla daha çok alakalı arkadaşlar. Nekadar kazançtan daha çok nekadar tıklamaya nekadar kazanç alındığı sorgulanmalı. Eğerki çok tıklama alıp kazancınız az ise reklam getirisi fazla olan konulara yer verip ziyaretçi çekmeye bakın. Eğerki tıklama çok az ise o zaman yerleşimi sorgulamak gerek..
uslanmaz91

kişi bu mesajı beğendi.

MoonLighT MoonLighT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Forumun kategorisi bellidir ne kadar genel olarak görünsede severek eklediğin konular aynıdır. Her ne kadar yerleşimin iyi olsada hitin iyi olsada tıklamayınca tıklamıyorlar :D

Hele bide web ile uğraşan bir kategoriye hitap ediyorsan reklamlara ölseler tıklamıyorlar, bir çoğuda reklam engelleyici kullanıyor kazançların %80 i gidiyor...
uslanmaz91

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)

MoonLighT adlı üyeden alıntı

Bende 4-5 ay önce açtığım forumda 1 k hitle aynı parayı kazanıyorum 1 tl yi genel olarak geçiyor geçmiyor...

Reklam yerleşimlerimiz hemen hemen aynı sayılır..

Forumlarda kazanç çok düşük, Yerleşimlerde sıkıntı yok çok denedim ama malesef 1 tl yi zar zor geçiyor...

Diğer reklam ajanslarınıda denedim en iyisi yine adsense ama hiç biri kazanç sağlamıyor...

Aynen hocam, bende değişik yerleşimler denedim aynı hep :)

wolveron adlı üyeden alıntı

Buradaki durum forum içi konularla daha çok alakalı arkadaşlar. Nekadar kazançtan daha çok nekadar tıklamaya nekadar kazanç alındığı sorgulanmalı. Eğerki çok tıklama alıp kazancınız az ise reklam getirisi fazla olan konulara yer verip ziyaretçi çekmeye bakın. Eğerki tıklama çok az ise o zaman yerleşimi sorgulamak gerek..

Hocam 4000 görüntülemeye 10-15 tık geliyor :/ Yerleşimde sıkıntı olabilirmi acaba?

MoonLighT adlı üyeden alıntı

Forumun kategorisi bellidir ne kadar genel olarak görünsede severek eklediğin konular aynıdır. Her ne kadar yerleşimin iyi olsada hitin iyi olsada tıklamayınca tıklamıyorlar :D

Hele bide web ile uğraşan bir kategoriye hitap ediyorsan reklamlara ölseler tıklamıyorlar, bir çoğuda reklam engelleyici kullanıyor kazançların %80 i gidiyor...

Sormayın ya, bende o sorunu çekiyorum bazı hileler için adamlar reklam engelleyici kullanıyorlar reklamları görmüyorlar . Bakalım bir çaresini bulabilecekmiyiz :)

wolveron wolveron ozgurlukicin.com Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 21, (%95)
Adsenseni genel olarak %1 tıklama olarak oranla.. Genel olarak bu şekildedir. Aşağı veya yukarı değişir. Çok az ise yerleşiminde sorun vardır. Kendi reklamlarımızda 500 görüntelemeye ortalama 10 ile 15 arası çok rahat tıklama alıyoruz. Farklı tabanlı sitelerimizde. O yüzden biraz daha araştırıp en uygun yerleşimi bulmanı tavsiye ederim. Çünkü 4000 görüntülemeden minumum 40-50 tıklama alman gerek..

• Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)

wolveron adlı üyeden alıntı

Adsenseni genel olarak %1 tıklama olarak oranla.. Genel olarak bu şekildedir. Aşağı veya yukarı değişir. Çok az ise yerleşiminde sorun vardır. Kendi reklamlarımızda 500 görüntelemeye ortalama 10 ile 15 arası çok rahat tıklama alıyoruz. Farklı tabanlı sitelerimizde. O yüzden biraz daha araştırıp en uygun yerleşimi bulmanı tavsiye ederim. Çünkü 4000 görüntülemeden minumum 40-50 tıklama alman gerek..

Anladım hocam, forum işine yeni girdiğimiz için pek oranları bilmemekteyim. Çoğul tekil olduğundan 10-15 tıklama yeterli gibime geliyordu. Araştıracağım teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al