Bu olay mecburiyetten kaynaklanıyor. Altyapı yetersizliğinden. Sınırsız olsa herkes yüklense indirmeye, net kopmaktan girilmez.
Kullanıcı sayısı arttı ve şuanda bende dahil birçok kişide kopma sorunları mevcuttur eminim ki. Aradığınızda hızı düşürüyorlar. Yapabilecekleri birşey yok..
Kullanıcı sayısı arttı ve şuanda bende dahil birçok kişide kopma sorunları mevcuttur eminim ki. Aradığınızda hızı düşürüyorlar. Yapabilecekleri birşey yok..
Hocam o iş öyle değil işte kampanyanın açıklama kısmını okursanız veya biraz daha araştırma yaparsanız göreceksiniz ki Bulgaristandır vesayre yerlerdir bizden daha iyi alt yapıya sahip bir hizmetle net dünyasına bağlanıyorlar ayrıyeten verdikleri ücretde bizimkilerden daha düşük.
Ki TTNet TR'de milyonlarca müşteriye sahip her faturadan 55 lira aldığını varsayarsak bu iş o kadar da zor görünmüyor. Benim gibi de oyun meraklısı birisi iseniz her ay faturaya 150 200 lira para yatırırsınız daha nice benim gibi insan vardır :)
Daha az önce Play Store'den Sims 4'ü orjinal olarak 120 liradan satın aldım bunun üstüne birde fatura parasını ekliyelim etti sana 175 lira :) Bir önceki faturam 279 lira idi..
Oyunu aldım almasına 15 dakika geçmeden AKK'e yakalanıp 3mbps hıza düştü 8 GB'lık oyunu FiberNet ile 300 Kb/s indiriyorum siz düşünün normalde internet hızım 24 Mbps.