Makale gerçekten çok güzel ve hırslandırıcı. Fakat makalenin temelinde sorun var. Örneğin bir plan program vermiş. O programda 1 saatte 10 makale yazılmasından bahsediyor. Buda makale başına 6 dakika demek. 6 dakikada nasıl kayda değer bir makale yazılır, uygun resimleri bulunur, düzenlenir ve yayınlanır bunun bilgisini verse çok daha faydalı bir yazı olur.

Benim bir makalem 2 saat sürüyor. Tamam ben biraz uçuyorum, yazdıkça yazıyorum, standart olarak 1.000'den fazla kelime oluyor bir makalede. Fakat 300-400 kelimelik bir makale bile yazsam bu yarım saati alır. Makalelerinde saçma sapan olmaması lazım. Yazılan her kelime ve cümlede ayrı bir bilgi verilmesi lazım. Bunun için bazen yazılanların doğruluğunu araştırarak yazmak gerekiyor.

Hepsinden ziyade 1 günde yazacak 10 tane özellikle ilgi çekici konu bulmakta kolay iş değil. Haber sitelerine girip, bir konuyu okuyup, anlayıp, anladıklarını kendin yazıya döksen bile bu da en az yarım saat alır. 10 makale yarım saatten 300 DK = (aralıksız) 5 saat yapar, 1 saat değil.

Yazan arkadaşın ellerine sağlık, haklı olduğu çok nokta var fakat en önemli konuda sıkıntı büyük.