isousluer adlı üyeden alıntı

Aslında makalenin ana konusu sabırsızlık ve bir an önce kazanma isteği. Şu kadar dakikada şu kadar makale yazma olayı sadece örnek verilmiş. 1 saatte 10 makale yazamayabilirsiniz fakat 1 saatte 2 tane kaliteli makale yazabilirsiniz. Hadi siz 1 saat değil de 2 saat ayırın. 2 saatte 4 makale. Bu da kötü bir rakam değil.


Ben yıllardır yazıyorum. Bu sektörde 10 yıldan fazladır varım. 1.000'lerce makalem vardır herhalde. Forumlarda makale niteliğindeki uzun yorum ve cevapları saysam bu rakam 10.000'den fazla olur :) Şu anda da çok büyük bir sitede yazarlık yapıyorum.

Konunun ana temasına katılıyorum. Çünkü bu hataya bende çok düştüm. Bir hafta, sabahtan akşama kadar kendimi kasıp, kayda değer bir gelişme olmadığını görünce vazgeçmişliğim çok oldu. Gaza gelip, site açıp, bir hafta uğraşıp, sonra kısa sürede geri dönüş alamayınca uğraşmayı bıraktığım onlarca site kurdum.

Üstelik bu konuda yazılanların zaten bilincinde biriyim fakat yine yazıda da belirtildiği gibi sabırsızlık kanımıza işlemiş. Belkide para odaklı hareket etmekten kaynaklanıyor. Parayı ikinci plana atıp, birinci plana başarıyı alsak, o başarı zaten parayı muhakkak getirecek :)

Zaten bildiğim bir şeyi bu yazı ile daha iyi gördüm diyebilirim. Bu nedenle 10'a yakın sitemden sadece bir iki tanesiyle, adam gibi uğraşıp, günde 2-3 makale olmak üzere 5 civarı içerik giricem :)

Bu yazıyı paylaştığın için sana da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu arada yazının sahibi arkadaşı ***'da küstürmüşler sanırım. Konusunu editlemiş :)