lostyazilim
tr.link

ygs sınavı kalktı mı?

14 Mesajlar 2.236 Okunma
lstbozum
tr.link

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Doğrudan bakanın yaptığı açıklama:

"Bu seneki YGS-LYS sistemleri yüksek ihtimalle son olacak. TEOG'a benzer bir sınav sistemi üzerinde çalışıyoruz."

Hatta adı bile OYEG miydi neydi o söyledi yine. Ortaöğretimden Yüksek Eğitime geçiş.

wmaraci
reklam

begenikas begenikas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 166
  • Beğeniler 22 / 20
  • Ticaret 16, (%94)
ygs kalkarsa kalktığı sene liseye başlayanlara uygulanır,yani o sene 9 olarak başlayanlar 4 yıl sonra teog gibi bir sisteme tabi tutulabilirler / sana-bize vurmaz yani :D

stendor stendor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 6 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Doğrudan bakanın yaptığı açıklama:

"Bu seneki YGS-LYS sistemleri yüksek ihtimalle son olacak. TEOG'a benzer bir sınav sistemi üzerinde çalışıyoruz."

Hatta adı bile OYEG miydi neydi o söyledi yine. Ortaöğretimden Yüksek Eğitime geçiş.

Dogrudan bilgi alabilecegim bir yer bulamadim ama arastirip ogrendigim kadariyla 5 ayri dersten lys sinavi olacakmisiz ve en yuksek notlu dersten tercih yapacakmisiz. Bakanlik suanda kilit durumda benim 445 puanla girdigim liseye 300 puanli igrenciyi almaya basladilar nakil adi altiyla ogrenci cok ogrencinin yerlesecegi bina yok. Maksimum 30 kisilik siniflarin suan 36 37 kisi civarinda. Öğrenci bosta kalmasin puana bakmaksizin ogrenci yerlestiriyorlar. Bakanlik interaktif ders videolari cekerek o videolar uzerinden uni sinavi yapacakmis. Bu videolar mezun durumundaki ogrenciye hafta sonlari etut halinde vereceklermis. Dersane olayida kalkacagi icin mezun öğrenci hafta sonu 2 gun aldigi etutle sinavda yarisacakmis. Bize mi vurur bu durum ki vurmaya basladi bizden sonrakilere mi bilemem ama isin icinden cikamayacaklari kesin. Parasi olan okuyacak parasi olmayan acikta kalacak ozel üniversite leri zengin edecekler boylelikle. Keske bizim ailelerde bi avrupa ulkesine gocseymis diyorum artik bu sistem bir tek bizde var. RTE 3 çocuk 3 çocuk diye tutturuyor ama senin daha ogrenciyi yerlestirecek dersligin binan yok be adam! 3 katli 16 derslikli liseler kimseyi almiyor artik olan bize oluyor.

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

stendor adlı üyeden alıntı

Dogrudan bilgi alabilecegim bir yer bulamadim ama arastirip ogrendigim kadariyla 5 ayri dersten lys sinavi olacakmisiz ve en yuksek notlu dersten tercih yapacakmisiz. Bakanlik suanda kilit durumda benim 445 puanla girdigim liseye 300 puanli igrenciyi almaya basladilar nakil adi altiyla ogrenci cok ogrencinin yerlesecegi bina yok. Maksimum 30 kisilik siniflarin suan 36 37 kisi civarinda. Öğrenci bosta kalmasin puana bakmaksizin ogrenci yerlestiriyorlar. Bakanlik interaktif ders videolari cekerek o videolar uzerinden uni sinavi yapacakmis. Bu videolar mezun durumundaki ogrenciye hafta sonlari etut halinde vereceklermis. Dersane olayida kalkacagi icin mezun öğrenci hafta sonu 2 gun aldigi etutle sinavda yarisacakmis. Bize mi vurur bu durum ki vurmaya basladi bizden sonrakilere mi bilemem ama isin icinden cikamayacaklari kesin. Parasi olan okuyacak parasi olmayan acikta kalacak ozel üniversite leri zengin edecekler boylelikle. Keske bizim ailelerde bi avrupa ulkesine gocseymis diyorum artik bu sistem bir tek bizde var. RTE 3 çocuk 3 çocuk diye tutturuyor ama senin daha ogrenciyi yerlestirecek dersligin binan yok be adam! 3 katli 16 derslikli liseler kimseyi almiyor artik olan bize oluyor.

Bu yıl 490 puanla kapatan okulumuza en son 280 puanlı kişiler başvurmuştu ve idare el atmasa alınacaklardı. Şu an soruşturma geçiriyorlar. Etraftan bulunan öğrencileri davet edip 450 gibi bir rakama çıkarttılar. Eğitim sistemimiz berbat. Tek kelimeyle BERBAT.

700 milyon liraya mal edilen "AK SARAY" yerine bir çok okul yapılabilirdi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al