Bence incir benzeri bir site kurmak lazım. Tabi biz milyon dolar toplayamayız. Fakat 100 kişi bir araya gelsek, 20 kişi ürün tedarik etse, 5 kişi e-ticareti yönetse, 75 kişi satmaya çalışsa para tek havuzda toplanıp her ay eşit 100 parçaya bölünse çok ciddi bir getirisi olur.
10 000 tane ürün olacağına 500 tane ürün olsun ama piyasanın en ucuzu olsun vede müşteriye karşı güven veren bir organizasyon yapılsın bakın neler oluyor.

Kısaca özetliyim;
Herkes ilk etapta 200 - 500 TL arası ufak bir parayı ortaya koyacak. Ürün tedarikçileri sahaya çıkıp ürün toplayacak yada Uzak doğudan ürün tedarik etmeye çalışacaklar. E-ticaretçiler bu sırada siteyi bitirmiş olacaklar. Toplam sermayenin arta kalanı ile reklam verilecek. Diğer arkadaşlar internetteki tüm güçlerini kullanarak saldırmaya başlayacaklar.
İlk iki ay hiç kimsenin bir beklentisi olmayacak ve kazançlar sadece yeni ürün almak için kullanılacak.

3. ayın sonunda her bir şahsın cebine 1500 TL'den az para girerse diplomamı yırtarım. Bu para her 2 ayda bir katlanarak artmaya devam edecek.

Sonrasında yeni projeler için kollarımızı sıvamaya başlayacağız. Örnek; ------- yemek, çiçek, tatil, sigorta sepeti,
- sahibinden, elookat, intoko vb. site tarzlarında hareket etmek gerekiyor. Hepsinin kötü yönleri var. Açıklardan yola çıkarak bir şeyler yapılırsa çerez parasından çok daha fazlası olur.

Bu oluşumlara 100 kişilik gönüllü bir reklam ordusu ile saldırıldığında tv reklamının %40 ı kadar etki eder. Her türlü teklife açığım.

Birlik milyon dolarlık yatırımdan daha kuvvetli bir oluşumdur.