lostyazilim

Battlefield 4’e Sağlam Güncelleme Geliyor!

5 Mesajlar 545 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

atnali atnali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 7 / 22
  • Ticaret 3, (%100)
Çıktığı günden bu yana hem çok sevilen hem de çok eleştirilen Battlefield 4 için yapımcılar sağlam bir güncelleme daha hazırlıyor.

Piyasaya giriş yaptığından beri, çeşitli sorunlardan dolayı, kullanıcıların eleştirisine maruz kalan Battlefield 4 için DICE ve EA; oyuna getirdikleri güncellemelerle hataları gidermeye çalışıyordu. Özellikle son yapılan güncelleme ile sorunların büyük bir kısmı ortadan kaldıran DICE yeni bir güncelleme geliştiriyor.

Yeni gelecek olan güncelleştirme ile oyundaki stabilite, denge, oynanabilirlik ve çeşitli oyun mekanikleri konusunda geliştirmeler yapılacak.

Yapılacak olan güncelleme için bir de video yayınlandı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Güncellemenin net bir çıkış tarihi belirtilmese de bu ay sonunda kullanıcıların hizmetine sunulacağı söyleniyor.

KAYNAK

wmaraci
reklam

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
BF3 multi oynuyorum ilk bir kaç gün oynanabilirlik neredeyse sıfırdı düşünün 1400 puanla başlayıp sıfıra kadar anca 3 4 kişi oda denk gelirse yada yanlışlıkla öldürebiliyordum ama şuan güzel puanlara ulabildim ve bu gün BF4 satın aldım şuan indiriyorum bu güncelleme muhtemelen içerisinde bulunmuyor yine 3 5 le başlayacağız anlaşılan

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)
Bende bekliyorum şahsen güncellemeyi oyunun en güzel yerinde server'dan atma hataları oluyor bazen sinir oluyorum wm aracında bu oyunu oynayanlar varsa profil linkini versinler arkadaş ekleyip oyunda görüşelim bence

www.parkpera.com

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)

castiel adlı üyeden alıntı

Bende bekliyorum şahsen güncellemeyi oyunun en güzel yerinde server'dan atma hataları oluyor bazen sinir oluyorum wm aracında bu oyunu oynayanlar varsa profil linkini versinler arkadaş ekleyip oyunda görüşelim bence

bf3 oyunuyorum şuanda BF4 indiriyorum ***** Süper hızlı internetimle 2 gündür iniyor:cool:

wmaraci
wmaraci

SrcnAkty SrcnAkty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 817
  • Beğeniler 163 / 178
  • Ticaret 46, (%100)
bf 3 forever :D var mı multi kapışan

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al