lostyazilim
tr.link

Nerede Yanlış Yapıyorum ?

6 Mesajlar 959 Okunma
acebozum
tr.link

farukkarahan farukkarahan StarDust Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek technical expert
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 782
  • Beğeniler 107 / 218
  • Ticaret 5, (%100)
sitem : nettehdizle.com

İlk başlarda iyi olarak nitelendirdiğim hit sayısı şu sıralarda günde 3-4 gerçekten bitkin bir durumdayım.

Okadar uğraşım boşamı gitti. Sitede kopya içerik yok filmler yazılar. Çoğu filmde ilk 100 deyim. Ancak siteye giren yok.

Film izleme rakamlarına baktığımda bazı filmler aniden bir günde 2 bin lerin üstüne çıkıyor ancak Analytics e bakıldığında günlük en fazla 20 kişi siteye giriyor.

Bu siteye üye olduğumdan beri hiç bir konuda yardım aldığımı yada kaydadeğer bir cevap aldığımı söyleyemem. Herkes profesyonel geçiniyor oda garip bir durum.

googleasistan
webimgo

alkanozgen alkanozgen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
SEO konusunda kendini geliştir çünkü film oyun ve bu tarz siteler SEO ile hitleniyor Makale ile özgünlük ile değil örneğin bir BLOĞU makale zenginlik kadar
bir film sitesi 20 bin film girsin önemli bir kaç kelimelerde üst sırada olmadıkça gerçekten hit pek gelmiyor az geliyor bir film sitesi en kötü 5k hit yapmalı blog değilki 1 k yapsa yeter

http://www.saksidunyasi.net/

onurozmen onurozmen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 13, (%100)
Arama motorlarında sıralamanız ile ilgili bir sorun oldu mu? Anlattığınıza göre sorun olması gerekiyor. Ayrıca hitiniz yüksek olduğunda ziyaretçiler sizi nereden buluyordu. Sadece aramam motorundan mı yoksa sosyal paylaşımlardan mı?

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Okullar açıldı hocam muhtemelen ondandır. Haftasonu bak mesela haftasonu hitleriniz artar.

Selamunaleyküm.
wmaraci
wmaraci

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
hocam benimde zamanında video sitem vardı günlük tekil 500 600 kişi giriyordu ama video izlenme oranları dediğiniz gibi bir günde 300 ila 800 arasında artmaktaydı sanırım bunlar kullanıcı değil bot olabilme ihtimali yüksek

benden bir küçük öneride filimlerin kategorilerine göre paravan bloglar açıp o bloklara filimleri ekleyin ama izlenemesin izlemek isteyen sitenize bir linkle yonlendirilsin bu biraz sizi canlandırır diye düşünüyorum

farukkarahan farukkarahan StarDust Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek technical expert
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 782
  • Beğeniler 107 / 218
  • Ticaret 5, (%100)
Arama motorlarında sıralamam bir anda düştü. Google den geliyordu ziyaretçilerin %80 i. 2k hit olduğunu gördüm zamanında. Herşeyi anlarım belki seo yok vs vs. ama film izleme rakamları nasıl ve neden artıyor devamlı. feed sayfalarına hit geliyor devamlı. farklı bir istatistik eklentisiyle bakıldığında.

Ek Olarak: Günde bin küsür bot girmez ki hocam siteye.

Ek Olarak: Seo işi benim yapabileceğim birşey değil. Okdr zamanımda yok zaten. Para vermeye sıcak bakmıyorum. Zira bu işi hobi olarak yapıyorum. En iyisi olmak gibi bir derdim yok. Birşey yaptım ortaya çıkardım birilerinin girmesini ve yararlanmasını istiyorum tek derdim bu.

Kimsenin girmediğini gördükçe birşey yapası gelmiyor insanın.

İsteyen varsa satabilirim siteyi.

Ek Olarak:

Ek Olarak: Eylül ayı istatistikleri

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al