Sistemde kayıtlı belki 10 milyon site vardır. Her birinin derdiyle tek tekmi uğraşacak. Bu beklentide olan değerli arkadaşlar var. Sözüm meclisten dışarı..
Ayrıca google benimde çok başımı ağrıttı. Eski mesajlarımdan bakabilirsin. Ezbere konuşmamak lazım.
Ayrıca google benimde çok başımı ağrıttı. Eski mesajlarımdan bakabilirsin. Ezbere konuşmamak lazım.
önceki mesajda adaletli madaletli diyodun şimdi senle mi uğraşsın google diyosun. bu ne perhis bu ne lahana turşusu beyim.
sistemde büyük sorunlar var diyorum. sandığınız kadar mükemmel bi sistemi yok google ın diyorum. hala milyonlarca site yönetiyo diyosun yahu. yönetemiyor artık olmuyor gitmiyor. hep biz üreticiler, webmasterlar, site sahipleri çalışıyoruz google ın asgari ücretli elemanları gibi. yok google a uygun site yapalım, yok google politikalarına uyalım. şu kelime için sitemizi şöyle düzenleyelim. siteyi ben hazırlıyorum yetmiyor bir de google için çalışıyorum tüm payı google cukkalıyo. var mı böyle dünya.
eee demekki biz tüm google şımarıklıklarına (ya da gerçek anlamıyla beceriksizliklerine) onay verirsek bir de üstüne yetmezmiş gibi tepemize çıkarırsak, bize her türlü adaletsiz tavırda "google ne yapsın çok site var çoook" diye evladımızı pohpohlar gibi sırtını sıvazlarsak adam bize neler yapmaz.
google kurunun yanında yaş da yakıyo diyorum. hala neyi anlamıyosunuz. bırakın şu google ı gözünüzde bu kadar büyütmeyi artık.