flashoyun adlı üyeden alıntı

hocam ısım tescılı mı ılkdefa duyuyorsunuz :D

tezyazimerkezi adlı üyeden alıntı

Merhaba isimtescil hostıng çok kötü tavsiye etmem. birkaç günde bir bağlantı kopukluğu vs. sıkıntı oluyor. bilginize

isousluer adlı üyeden alıntı

İsimtescil'i biliyorum elbette hocam. Arkadaş farklı bir firma sormuştu. :)

balporsugu adlı üyeden alıntı

bende isimtescil'in limitsiz bayi hosting paketi var.en dolu paketi.paket olarak memnunum ama çok sorun yaşatıyorlar.daha bugün dns değişikliği yaptım fakat domainme yansımadı 5 tane ticket açtım daha sonra sorun çözüldü.dün 35 web sitemde database sorunu yaşadım.mssql bağlantılarımı yapamadım.1 saate anca çözdüler sorunu.biraz sıkıntılı bir hosting firması ama daha iyisi yok piyasa da.

NoftNet adlı üyeden alıntı

Domain Evet Hosting Hayır

Jevel adlı üyeden alıntı

Domain evet diyenlerin hangisi domain hizmeti almış acaba ? Tamamiyle berbat firma. 500TL kadar paramı yediler ve hiç hizmet alamadım. Domain de hosting de problemli.

Panarogga adlı üyeden alıntı

hosting hizmeti iyi değildir ama domain hizmeti güzeldir ben 3 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım

Almina adlı üyeden alıntı

İsimTescil'in domaini iyi diyenler arasında kimin kullandığını soran arkadaşlar, ben domain hizmeti alıyorum, çok da memnunum...
Hostinge gelince, hiç denemedim, ama duyduğum gördüğüm kadarı ile iyi değilmiş. Ben 2.5 senedir Güzel Hosting kullanıyorum, çok memnunum ordan da. Rahatlıkla öneririm.

vadiay adlı üyeden alıntı

hosting iyi değil ...

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

isim tescili domain dışında kesinlikle tavsiye etmem

hangi alan adı firmasını tavsiye ediyorsunuz ??