hocam ısım tescılı mı ılkdefa duyuyorsunuz :D
Merhaba isimtescil hostıng çok kötü tavsiye etmem. birkaç günde bir bağlantı kopukluğu vs. sıkıntı oluyor. bilginize
İsimtescil'i biliyorum elbette hocam. Arkadaş farklı bir firma sormuştu. :)
bende isimtescil'in limitsiz bayi hosting paketi var.en dolu paketi.paket olarak memnunum ama çok sorun yaşatıyorlar.daha bugün dns değişikliği yaptım fakat domainme yansımadı 5 tane ticket açtım daha sonra sorun çözüldü.dün 35 web sitemde database sorunu yaşadım.mssql bağlantılarımı yapamadım.1 saate anca çözdüler sorunu.biraz sıkıntılı bir hosting firması ama daha iyisi yok piyasa da.
Domain Evet Hosting Hayır
Domain evet diyenlerin hangisi domain hizmeti almış acaba ? Tamamiyle berbat firma. 500TL kadar paramı yediler ve hiç hizmet alamadım. Domain de hosting de problemli.
hosting hizmeti iyi değildir ama domain hizmeti güzeldir ben 3 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım
İsimTescil'in domaini iyi diyenler arasında kimin kullandığını soran arkadaşlar, ben domain hizmeti alıyorum, çok da memnunum...
Hostinge gelince, hiç denemedim, ama duyduğum gördüğüm kadarı ile iyi değilmiş. Ben 2.5 senedir Güzel Hosting kullanıyorum, çok memnunum ordan da. Rahatlıkla öneririm.
Hostinge gelince, hiç denemedim, ama duyduğum gördüğüm kadarı ile iyi değilmiş. Ben 2.5 senedir Güzel Hosting kullanıyorum, çok memnunum ordan da. Rahatlıkla öneririm.
hosting iyi değil ...
isim tescili domain dışında kesinlikle tavsiye etmem
hangi alan adı firmasını tavsiye ediyorsunuz ??