Bu konuda birşey bilmediğiniz ortada, etrafta o paraya orjinal diye sahte ekran takan bir sürü telefoncu mevcut. O zamanda 400 TL verdim gönül rahatlığı ile kullanabilirim artık der mi orası meçhul ;)
ee 400 ₺ verecek tabi gönül rahatlığı ile yaptıracak. zaten telefonun 3de 1'i kadar para verecek :)
Banada lazim ekran. Ucuza bulursaniz haber edin beyler
Doğrudur hocam, ama sorunsuz gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.Bundan şüpheniz olmasın.
Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim. Ankara'da ikamet ediyorum. Ekran degısımı sonrasında herhangi bir sorunda (donanımsal & yazılımsal) en yakın zamanda destek almak isterim. Bana takılan parçanın garantisinin verilmesi gerekir. Konuştugum adamlar bunun garantisini 6 ay boyunca veriyorlar.
Hem kargo olayı hem de işin sonrasını düşündüğümden 50 TL daha koydum üzerine ve Samsung Teknik Servisinde yaptırdım. Ankara Kızılay Sakarya Cd. Telefon Borsasısında 2 iş günü içerisinden teknik servise ulaştırıp sana teslim ediyorlar. Hem zamandan hem de garanti olayından mutluyum. İnternette arastırmalarım sonucunda 350 TL yapanda var fakat taktıkları parça ve sonrasından yaşanabilecekleri düşünürsek en iyisi böyle oldu.
Telefon elime geçtiğinde mesajımı editleyeceğim.
Eyvallah, kolay gelsin.